Prestigio LCD TV - 7th Series

Prestigio LCD TV - 7th Series van Asbis Nl

Door: Asbis Nl  23-07-2008
Trefwoorden: Tv, Series, Lcd Tv

LCD TV 7th series
Prestigio lanceert Ultra stijlvolle en veelzijdige LCD-TV-serie voor all-round digitale home entertainmentDe nieuw ingevoerde LCD-TV's uit te breiden Prestigio de high-end 7e serie gemaakt tot uitdrukking te brengen van alle waarden van het merk. Overweldigende ontwerp en de kwaliteit van de afbeelding dat onmiddellijk grijper het oog, glanzend zwarte buitenkant, dat stuurt een bericht van de kunst suprematie over blote technologie. Deze LCD TV-serie is bedoeld om de emoties in je leven en te voldoen aan uw hoogste verwachtingen op grond van hun top-notch functies.

De nieuwe Prestigio 7e serie LCD-TV's omvat trendy breedbeeld 19, 20 en 22-inch televisietoestellen perfect voor het bekijken van digitale TV-programma's en films in elke hedendaagse woonkamer of slaapkamer milieu. Deze geavanceerde TV's zijn verkrijgbaar in 2 wijzigingen: hetzij met een geïntegreerde dvd / DivX-speler, of met een HDD-gebaseerde Personal Video Recorder (PVR). De modellen met een DVD / DivX-speler biedt een extra mogelijkheid van een geïntegreerde DVB-T digitale tuner die het mogelijk maakt te genieten van digitale terrestrische televisie (zoals Freeview in het Verenigd Koninkrijk).

Elke eenheid van de nieuwe serie biedt state-of-the-art technologie voor levendige en realistische beelden van analoge en digitale TV-bronnen, dvd's, camcorders en game consoles die gemakkelijk kunnen worden haak up dankzij brede verbindingsmogelijkheden met inbegrip van de digitale HDMI-interface , Alsmede een volledige set van analoge audio / video in en out aansluitingen. De TV's sport een ultra-slanke, stijlvolle zwarte kast en een gestage nog slank tabel staan.

De nieuwe Prestigio TV's zijn uitgerust met "A" rang 16:9 breedbeeld-panelen ideaal voor het bekijken van films in hun oorspronkelijke vorm. Snelle reactie video en brede kijkhoeken waarborgen van de heldere, kleurrijke en vlotte beelden van alle posities in de ruimte. Het beeld is verbeterd dankzij de digitale kam filter waardoor het beeld artefacten en verbetert de overgang detail.

De ingebouwde in DivX-speler is een slot-load-apparaat dat niet alleen speelt DVD-films (waaronder DivX gecodeerde films) maar ook video-CD's, MP3's, cd's en JPEG foto's. De nieuwe tv-eenheden ook een volwaardige afstandsbediening voor moeiteloze navigatie. Twee ingebouwde 2-Watt luidsprekers produceren heldere stereo geluid.

De high-design, evenals een keuze van de verschillende maten scherm, en een betere weergave functies, meerdere opties, met inbegrip van de "built-in DivX-speler of PVR, digitale TV-tuner, geluid en talrijke aansluitmogelijkheden opties maken de nieuwe Prestigio 7e serie LCD TV's een slimme keuze en een zeer aantrekkelijk element in iedere woonkamer.

Trefwoorden: 7th, 7th Series, Lcd Tv, Prestigio, Series, Tv,