Prestigio Portable DVD-Player

Prestigio Portable DVD-Player van Asbis Nl

Door: Asbis Nl  23-07-2008
Trefwoorden: Dvd, Portable, Draagbaar

Portable DVD-Player
Prestigio's draagbare DVD-speler PPDP370 TwinPrestigio Portable DVD Player PPDP370 Twin is een van de beste entertainment oplossingen voor uw reizen, dat zal u en uw gezin geamuseerd tijdens de reis. Met zijn dubbele 7-inch breedbeeldscherm dit goed ontworpen draagbare speler biedt een scherp en duidelijk beeld bekeken met indrukwekkende kwaliteit.


Dankzij de dubbele LCD-schermen kunt u al uw familie-ontvankelijk is, en om iedereen in de auto met uren of entertainment, kunt u uw achterbank een entertainment center - net hangen de twee LCD-schermen op de achterkant van uw auto's voorste zitplaatsen met behulp van de meegeleverde riemen en houdt je kinderen blij! De speler ondersteunt alle formaten van DVD's en CD's, alsmede toont foto's gemaakt in JPEG-formaat.


De Portable DVD Player PPDP370 Twin is uitgerust met een oplaadbare Lithium-Ion accu die garanties tot 2,5 uur film kijken. Voor het bekijken van slechts stekker in een netsnoer of een sigarettenaansteker van de auto-adapter (als in de auto) die samen met het apparaat en genieten van uw favoriete full-length films met geen tijdslimiet.
Gemaakt in eenvoudige maar elegante design met geavanceerde functies van deze draagbare DVD-speler door Prestigio is afgewerkt in het zilver op de buitenkant met de bedieningsknoppen aangebracht aan de rechterkant van het apparaat. Voor meer handige navigatie en gemakkelijker toegang tot de dvd-menu kunt u de afstandsbediening die is verpakt, samen met het apparaat. Meertalig menu kunt u kiezen voor een van de aangeboden talen en bekijk het scherm commando's en een vermelding aan de hand van uw taalkeuze. Als extra functie van de speler ondersteunt het aanpassen van de aspect ratio van 16:9 breedbeeld te standaard 4:3.


De compacte draagbare DVD-speler PPDP370 Twin verpakt met een afstandsbediening, netsnoer, sigarettenaansteker van de auto-adapter, AV input, strepen voor de montage in de auto en de gebruikershandleiding.


Als u zich op de markt voor een premie draagbare DVD-speler met een hoge kwaliteit van beeld en geluid superieur, Prestigio Portable DVD Player PPDP370 Twin perfect aansluit op uw behoeften. Deze compacte en lichtgewicht reizen mate zullen leiden tot meer vreugde-spirit in uw reizen!Product Kenmerken:
-- Dual 7 "16:9 breedbeeld TFT LCD-scherm
-- Meertalige OSD
-- Built-in Dolby Digital Decoder
-- "Built-in stereo speakers
-- CD, CD-R/RW, DVD, DVD + R / RW compatibel
-- Oplaadbare Li-Ion accu
-- Levensduur batterij tot 2,5 uur

Trefwoorden: Draagbaar, Dvd, Dvd-player, Portable, Prestigio,