Prestigio Wall Street Notebook Tassen

Prestigio Wall Street Notebook Tassen van Asbis Nl

Door: Asbis Nl  23-07-2008
Trefwoorden: Tassen, Notebook, Prestigio

Wall Street Bags
Prestigio releases een luxe-Wall Street laptop tas voor elegante verschijning en comfortabel reizen


Prestigio Technologies Ltd, een dynamische, internationale leverancier van 'state-of-the-art producten voor digitale en Digital Home Office, heeft een nieuwe laptop lederen aktentas met een elegante stijl van de eigenaar. Het nieuwe product is onmiddellijk beschikbaar bij Prestigio partners winkels in Centraal-en Oost-Europa, Midden Oosten en Noord-Afrika.

Naar aanleiding van haar missie om te voldoen aan de unieke behoeften van iedereen, Prestigio doel heeft te zorgen voor een stijlvolle look zonder compromis met functionaliteit. De Prestigio Wall Street-laptop koffer vol is van het organiseren van gegevens die worden om optimaal comfort met ruime opzet staat is om grotere scherm notebooks.

Voor de frequente zakelijke commuters, dit geval is het een ideale oplossing als het vergemakkelijkt de orde te scheppen in alle apparaten die u kan nodig zijn tijdens de reis. Die specifiek voor carry-over functionaliteit, van de tas heeft een top-loading design die het mogelijk maakt om makkelijk toegang tot uw notebook op de luchthaven van controleposten. Het interieur heeft drie compartimenten en bevat een afzonderlijk hoofdstuk aan een laptop met extra ruimte aan huis-bestanden, macht en mobiele accessoires en alle andere gadgets. Er is een paar manieren waarop je kunt grijpen als deze tas heeft een stevige handgreep en gemakkelijk aan te passen schouderband. Met de royale lengte van schouderband kunt u gemakkelijk dragen hem over je lichaam en je handen vrij voor een meer traditionele manier om alleen gebruik van het handvat.

Exterieur van de Prestigio Wall Street-laptop geval is gemaakt van leer premie gebouwd voor het laatst waarin sprake is van hoge kwaliteit en stijl. De zak is duidelijk ontworpen met geen overbodige elementen. Rijke natuurlijke kleuren van een van beide zwart of bruin met het houtwerk in de bijpassende kleur zodat het lijkt zakelijke stijl en heel stijlvol. Als gevolg van premie-klasse geschenkkistje dit geval kan een functioneel aanwezig zal onderstrepen dat de stijl van de eigenaar. Het model is verkrijgbaar in twee maten padded tegen de zijkant van 15 "en 17" laptops zowel beschikbaar in zwart en bruin.
Dit Wall Street-laptop geval brags evenwicht tussen stijl en functionaliteit en wordt zeer gewaardeerd door het bedrijfsleven mannen die zich bevinden op een frequente reizen of voor iedereen die behoefte heeft aan een functionele laptop geval in verfijnde stijl.Belangrijkste kenmerken:
Ruime compartimenten
Comfortabel handvat en schouderband voor de uitvoering gemak
Past op 15 "en 17" notebooks
Verkrijgbaar in zwart en bruin
Gemaakt van echt leder

Trefwoorden: Notebook, Prestigio, Tassen,