BravoSolution door SIMAP gecertificeerd als OJS eSender in het Nederlands

BravoSolution door SIMAP gecertificeerd als OJS eSender in het Nederlands van Bravosolution

Door: Bravosolution  19-02-2009
Trefwoorden: Overheid, Inkoop, E-procurement

Schiphol, 19 februari 2009 – BravoSolution, de internationale aanbieder van supply management software en services, is na een proces van enkele maanden volledig gecertificeerd voor de Nederlandse taal door SIMAP, het portaal voor Europese overheidsoverdrachten. BravoSolution was al gecertificeerd voor de talen Engels, Frans, Italiaans en Spaans. De certificering biedt een aantal belangrijke voordelen voor de optimalisatie van de e-Procurement processen binnen de Nederlandse publieke sector. Zo kunnen aanbestedingsplichtige organisaties nu direct vanuit de BravoSolution e-Procurement applicatie al hun aankondigingen in het juiste formulierformaat opstellen en elektronisch aan het Publicatiebureau versturen.

Aanbestedingsplichtige organisaties hebben nu de mogelijkheid om alle documentatie die betrekking heeft op een bepaald aanbestedingsproject, inclusief de SIMAP-aankondigingsformulieren, overzichtelijk en elektronisch bij elkaar te bewaren. Aankondigingen die in een gestructureerd elektronisch formaat worden verstuurd, worden binnen vijf dagen na ontvangst door het Publicatiebureau bekendgemaakt.

Ninke Tewarie, managing director bij BravoSolution Benelux: “Het is een grote vooruitgang dat we de Nederlandse publieke sector nu de mogelijkheid bieden om binnen vijf dagen een aankondiging bekend te maken. Ter vergelijking: bij aankondigingen die per fax, e-mail of post worden verstuurd, kan het soms twaalf dagen duren voordat ze bekendgemaakt worden. Daarnaast is het zo dat, dankzij de automatische controle van verplichte velden en de heldere structuur van de elektronische formulieren, de consistentie met Europese richtlijnen gewaarborgd is en coderingsfouten tot een minimum worden beperkt.”

-------------

Over BravoSolution
BravoSolution is een internationale leverancier van Supply Management Excellence, dat geleverd wordt door middel van software, professionele services en category expertise. De missie van BravoSolution is om waarde te genereren door klanten te ondersteunen in de verbetering van alle inkoop- en inkoop gerelateerde processen.

BravoSolution S.p.A. is in juni 2000 opgericht door de Italcementi Group en heeft kantoren in China, Frankrijk, Italië, Mexico, Spanje, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. BravoSolution is door SIMAP, de portaal voor Europese overheidsopdrachten, gecertificeerd als officiële OJS eSender in de talen Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands. Dit betekent dat gebruikers direct vanuit de BravoSolution projectapplicatie inkoopaankondigingen in het juiste formulierformaat kunnen opstellen en elektronisch aan het Europese Publicatiebureau kunnen versturen.

BravoSolution heeft meer dan 400 werknemers en 400 klanten in twintig landen en de supply management software wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 20.000 inkoopmedewerkers. Voor meer informatie: www.bravosolution.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
bravosolution@marcommit.nl
035-582 27 30
Trefwoorden: Bravosolution, E-procurement, Esender, Inkoop, Ojs, Overheid, Publicatiebureau, Simap,

Contact Bravosolution

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share