BravoSolution start in Nederland

BravoSolution start in Nederland van Bravosolution

Door: Bravosolution  11-02-2009
Trefwoorden: Inkoop, Eprocurement, Esourcing

Schiphol, 11 februari 2009 – BravoSolution, de internationale grondlegger en leverancier van Supply Management Excellence, is gestart in Nederland. BravoSolution is wereldwijd één van de belangrijkste aanbieders van middelen en diensten voor optimalisering van alle bedrijfsmatige inkoopactiviteiten. Door gebruik te maken van een eigen softwaresysteem creëert BravoSolution bij bedrijven een maximale waarde bij de uitvoering van inkoopprocessen. BravoSolution heeft reeds vestigingen in China, Frankrijk, Italië, Mexico, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De directie in Nederland bestaat uit twee professionals met jarenlange ervaring op het gebied van supply management. Jakob Sinnema en Ninke Tewarie waren eerder werkzaam bij Eutilia N.V. en Prodessa B.V. en beschikken over de nodige vakkennis en ervaring om BravoSolution nu ook in Nederland in de markt te zetten. Jakob Sinnema: “Het unieke van BravoSolution is het feit dat wij lokaal te werk gaan. Belangrijk is dat ieder land beschikt over experts uit het eigen taalgebied die de lokale situatie goed kennen. Wij geloven dat dit een absolute voorwaarde is om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. BravoSolution is het enige bedrijf in zijn sector dat al vijf aaneengesloten jaren winstgevend is. Hoewel in Nederland nog onbekend, zijn wij in Europa op het gebied van e-Sourcing nummer één. Wij streven er naar om zoveel mogelijk bedrijven te ondersteunen bij de optimalisering van hun supply managementprocessen. Het is belangrijk dat men zich realiseert dat supply management niet alleen voor de grote bedrijven of inkooporganisaties interessant is.”

Oplossingen
BravoSolution benadert de markt in Nederland met twee oplossingen, namelijk de Software Suite en de Category Solutions. De Software Suite is een gebruiksvriendelijke en geavanceerde webgebaseerde technologie, waarmee de gehele cyclus van het inkoopproces wordt uitgevoerd, beheerd en ondersteund. Bedrijven kunnen hiermee na een eventuele begeleidingsperiode zelf hun inkoopproces, leveranciersmanagement en contractmanagement inrichten en beheren. Met Category Solutions worden moderne technieken, kennis en ervaring ingezet bij de uitvoering van diverse inkoopanalyse trajecten. Een voorbeeld hiervan is een full service spend management onderzoek, resulterend in een gedetailleerde uitgaveanalyse.

Volgens BravoSolution ligt het succes van e-Procurement niet primair in de technologie, maar vooral ook in de kwaliteit van de ondersteuning tijdens de implementatie en uitvoering. Het is de stellige overtuiging van BravoSolution dat dit bepalend is voor het uiteindelijke succes. Het is essentieel om de inkopers en gebruikers operationeel comfortabel te maken met het systeem en op deze wijze de toegevoegde waarde te bewijzen. Dit is de belangrijkste reden waarom BravoSolution uitsluitend werkt met experts die de benodigde kennis en ervaring hebben om dergelijke ondersteuning te bieden.

-------------

Noot voor de redactie: bijgevoegd een foto op hoge resolutie van Ninke Tewarie en Jakob Sinnema.

Over BravoSolution
BravoSolution is een internationale leverancier van Supply Management Excellence, dat geleverd wordt door middel van software, professionele services en category expertise. De missie van BravoSolution is om waarde te genereren door klanten te ondersteunen in de verbetering van alle inkoop- en inkoop gerelateerde processen.

BravoSolution S.p.A. is in juni 2000 opgericht door de Italcementi Group en heeft kantoren in China, Frankrijk, Italië, Mexico, Spanje, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. BravoSolution heeft meer dan 400 werknemers en 400 klanten in twintig landen en de supply management software wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 20.000 inkoopmedewerkers. Voor meer informatie: www.bravosolution.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
bravosolution@marcommit.nl
035-582 27 30


Trefwoorden: Bravosolution, Eprocurement, Esourcing, Inkoop,

Contact Bravosolution

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share