Ninke Tewarie en Jakob Sinnema vormen directie BravoSolution Benelux

Ninke Tewarie en Jakob Sinnema vormen directie BravoSolution Benelux van Bravosolution

Door: Bravosolution  11-02-2009
Trefwoorden: Management, Inkoop, Eprocurement

Schiphol, 11 februari 2009 – BravoSolution, de internationale grondlegger en leverancier van Supply Management Excellence, heeft Ninke Tewarie (40) en Jakob Sinnema (50) benoemd tot directie van BravoSolution Benelux. Ninke Tewarie treedt als managing director in dienst en Jakob Sinnema als director of operations. Met de ruime ervaring van beiden op het gebied van supply management, willen zij BravoSolution nu ook in de Benelux in de markt gaan zetten als autoriteit op het gebied van elektronisch inkopen voor zowel de publieke als de private sector.

Jakob Sinnema en Ninke Tewarie waren eerder werkzaam bij Eutilia N.V. en eigenaar van Prodessa B.V. Beiden beschikken over de nodige vakkennis en ervaring om overheden en bedrijven expertise te bieden bij de uitvoering van concrete inkooptrajecten en de implementatie van de software suite. Met deze suite wordt de gehele cyclus van het inkoopproces uitgevoerd, beheerd en ondersteund.

Jakob Sinnema: “Het is een uitdaging om binnen een grote organisatie met state-of-the-art middelen, zelfstandig de Benelux vestiging te kunnen opzetten en uitbouwen. De markt waarin wij opereren staat in de Benelux nog in de kinderschoenen. Het is belangrijk dat men zich realiseert dat supply management niet alleen voor de grote bedrijven of inkooporganisaties interessant is. Met het product van BravoSolution kan zeer snel en transparant een positieve ROI worden gecreëerd.”

“Onze doelstelling is om BravoSolution in de Benelux nummer één te maken op het gebied van supplier relationship management”, aldus Ninke Tewarie. “Dit geldt voor zowel het full service technologie platform als voor de categorie expertise. Onze locals voor locals visie, erop gericht om de markt te bedienen met lokale experts, is hierbij een belangrijk speerpunt. Volgens ons ligt het succes van e-Procurement niet primair in de technologie, maar vooral ook in de kwaliteit van de ondersteuning tijdens de implementatie en uitvoering. Het is daarom essentieel om inkopers en gebruikers comfortabel te maken met het systeem en op deze wijze de toegevoegde waarde te bewijzen.”

-------------

Noot voor de redactie: Een foto op hoge resolutie van Ninke Tewarie en Jakob Sinnema.

Over BravoSolution
BravoSolution is een internationale leverancier van Supply Management Excellence, dat geleverd wordt door middel van software, professionele services en category expertise. De missie van BravoSolution is om waarde te genereren door klanten te ondersteunen in de verbetering van alle inkoop- en inkoop gerelateerde processen.

BravoSolution S.p.A. is in juni 2000 opgericht door de Italcementi Group en heeft kantoren in China, Frankrijk, Italië, Mexico, Spanje, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. BravoSolution heeft meer dan 400 werknemers en 400 klanten in twintig landen en de supply management software wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 20.000 inkoopmedewerkers. Voor meer informatie: www.bravosolution.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
bravosolution@marcommit.nl
035-582 27 30


Trefwoorden: Bravosolution, Eprocurement, Esourcing, Inkoop, Management,

Contact Bravosolution

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share