Exclusief gezondheidsconcept De Kunst van Presteren met topcoach Henk Kraaijenhof

Door: Klm Health Services  06-03-2007
Trefwoorden: Gezondheid, Prestatie, Medische Keuring


Schiphol, 6 maart 2007

Exclusief programma voor topmanagers:
‘DE KUNST VAN PRESTEREN’ MET COACH HENK KRAAIJENHOF

In samenwerking met topcoach Henk Kraaijenhof heeft KLM Health Services het exclusieve gezondheidsconcept ‘De Kunst van Presteren’ ontwikkeld. Het programma richt zich speciaal op topmanagers van profit –en non-profitorganisaties waarbij prestatieverbetering centraal staat. Voor Henk Kraaijenhof is presteren een ‘way of life’. Hij hanteert daarbij graag het standpunt: ‘Je kunt een prestatie pas verbeteren als je de uitgangspositie hebt gemeten en dus kent’.

Uitgangspunt van het programma is dat (werk-)belasting en gezondheid in balans moeten zijn om topprestaties te blijven leveren. Met een geavanceerde methode wordt een persoonlijke evaluatie gemaakt van de gezondheid en het prestatievermogen van de individuele deelnemer. Op deze wijze kan er een aantoonbaar verband gelegd worden tussen de fysieke en mentale conditie enerzijds en de kwaliteit van prestaties anderzijds. Naast een medische keuring door gespecialiseerde artsen van KLM Health Services omvat het programma ook een persoonlijk gesprek met Henk Kraaijenhof. De testgegevens vormen samen met de gespreksinformatie een basis voor de analyse van fitheid en gezondheid van de deelnemer aan het programma. In een evaluatiegesprek licht Kraaijenhof de preventieve of eventueel noodzakelijke aanpassingen toe die zullen leiden tot betere prestaties.

Henk Kraaijenhof is bekend vanwege zijn werk als toptrainer en prestatiecoach van internationale topsporters, zoals Nellie Cooman, Mary Pierce, Troy Douglas en Merlene Ottey. Daarnaast is hij bekend als innovator van prestatiebevordering. Hij schreef een boek onder dezelfde titel als het gezondheidsprogramma ‘De Kunst van Presteren’ waarin hij uitlegt waarom het ene individu – onder ogenschijnlijk dezelfde omstandigheden – beter presteert dan het andere.

KLM Health Services is een gezondheidsorganisatie die zich ten doel stelt organisaties en mensen (nog) beter te laten presteren op het gebied van gezond werken en reizen. KLM Health Services verbetert door innovatieve zorg en advisering de inzetbaarheid en productiviteit van mens en organisatie en is ondermeer actief voor luchtvaartmaatschappijen, overheidsinstellingen, en andere grote organisaties.

Voor meer informatie over het programma De Kunst van Presteren kunt u terecht bij KLM Health Services, www.klmhealthservices.nl of bij Allosta, telefoonnummer 023 5833600.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met:
Hans Kraaijenhof op telefoonnummer 023 5833600, e-mail : hans.kraaijenhof@allosta.com
KLM Health Services, afdeling Communicatie, Kyra Heitlager, telefoonnummer 020 6483723,
e-mail: kheitlager.health@klm.com.
Aanmeldingen voor het programma kan via de directie van KLM Health Services, telefoonnummer 020 6488895.

Bijlage: rechtenvrije portretfoto Henk Kraaijenhof

Trefwoorden: Gezondheid, Medische Keuring, Prestatie, Topmanagers

Contact Klm Health Services

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share