KLM TRAVEL CLINIC INTRODUCEERT REIZIGERSKEURING

KLM TRAVEL CLINIC INTRODUCEERT REIZIGERSKEURING van Klm Health Services

Door: Klm Health Services  25-07-2007
Trefwoorden: Arts, Vakantie, Reizen

Reizen en een verblijf in het buitenland betekent een extra fysieke belasting. Het tijdsverschil, een ander klimaat, andere voeding en hygiëne zijn factoren die van invloed zijn op de gezondheidssituatie. De Reizigerskeuring is een medische keuring die voorafgaand aan een reis naar het buitenland wordt uitgevoerd. Tijdens de keuring wordt de persoonlijke gezondheidssituatie gerelateerd aan de gezondheidsrisico’s van de bestemming om te bepalen of de reiziger fit genoeg is om naar het buitenland te vertrekken. Op basis van de uitkomsten van een aantal testen wordt er een uitgebreid en persoonlijk reisadvies uitgebracht door deskundige artsen. De artsen en verpleegkundigen van KLM Travel Clinic hebben jarenlang ervaring op het gebied van reizen, tropenziekten, vaccinaties en medische keuringen.

De reizigerskeuring richt zich met name op vakantiegangers met een verhoogd risico, zoals personen met chronische klachten, medicijngebruik of personen die al op leeftijd zijn. Daarnaast is de Reizigerskeuring bedoeld voor zakelijke reizigers, die beroepsmatig regelmatig naar het buitenland reizen of zelfs voor langere periode naar het buitenland vertrekken.

KLM Travel Clinic is de specialist op het gebied van reizen en gezond en geeft advies over veiligheid en hygiëne en verzorgt vaccinaties en recepten voor anti-malariatabletten. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Schiphol, Hilversum, Den Haag en Rotterdam. De Reizigerskeuring wordt vooralsnog alleen uitgevoerd op de locatie Schiphol (Vertrekhal). Binnenkort kunnen nog meer initiatieven van KLM Travel Clinic voor frequente reizigers worden verwacht.

Voor meer informatie over reizigerskeuring, vaccinaties, reisadvies per land en de vestigingen met openingstijden van KLM Travel Clinic kunt u terecht op www.klmtravelclinic.nl.
KLM Travel Clinic is een onderdeel van KLM Health Services.

Trefwoorden: Arts, Keuring, Managers, Mannen, Medicijngebruikers, Medisch, Ouderen, Reisadvies, Reizen, Schiphol, Travel Clinic, Vaccinatie, Vakantie, Vrouwen, Zakenreis,

Contact Klm Health Services

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share