Worldwide Travel Agency van start

Door: Worldwide Travel Agency  08-05-2006
Trefwoorden: Reizen, Zakenreizen, Visumaanvraag

De reiswereld is een belangrijk nieuw bedrijf rijker. Worldwide Travel Agency, met vestigingen op Schiphol en in Noordwijk, verzorgt zakenreizen, vliegtickets, hotels, autoverhuur met navigatiesysteem, nationale en internationale treinbiljetten, overtochten per ferry en cruises. Bovenop het standaardservicepakket verzorgt WTA ook nog visumaanvraag, reis- en annuleringsverzekering, bezorgen van papieren tickets, e-tickets, transfer van en naar de luchthaven, VIP parking op nationale en international luchthavens, ticketbalie op Schiphol en 24 uurs bereikbaarheid.

WTA stelt zowel zakelijke als particulieren in staat flexibel en snel te reageren op last-minutes aangepast aan de wensen en eisen van de klant. Het bedrijf biedt oplossingen en aanbiedingen aan, waaronder de klant te laten weten waar beurzen zich bevinden in Europa of daarbuiten en voor wie dit bedoeld is. Zo denkt WTA een toegevoegde waarde te creëren voor haar klanten.

Directeur Hetty Hof was voorheen directeur van Worldwide Express (WWE) op Schiphol, Rotterdam en Noordwijk dat per 1 april 2005 is overgenomen door Skynet Worldwide Express. Thans is zij nog directeur van WFE Worldwide Flower Express dat logistieke oplossingen aanbiedt aan groothandelaren en toeleveranciers van bloemen, bloembollen en planten.

Trefwoorden: Reizen, Treinbiljetten, Visumaanvraag, Vliegticktes, Zakenreizen

Contact Worldwide Travel Agency

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share