Elhoek Metaal

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Breek 1 , 1671 GE Medemblik, Noord-Holland
West-Friesland

E-mail

Over Elhoek Metaal

Het metaalbedrijf te Medemblik voor al uw metaalsnijwerk en bewerkingen

Metaalbedrijf Elhoek is een begrip voor toelevering van metaalbewerkingsproducten. Elhoek Metaal heeft zich speciaal ontwikkeld in het CNC-frezen, zowel 2D als 3D-freeswerk voor meer precisie en snelheid. Ook voor het laswerk heeft Elhoek geïnvesteerd, een TIG-las inrichting is aanwezig voor het lassen van staal, aluminium en roestvrijstaal. Dus is er iets stuk of wilt u iets nieuws laten vervaardigen, dan kunt u bij Elhoek terecht voor diverse werkzaamheden. Slijpen van messen, heggenscharen, kettingzagen, handgrasmaaiers is mogelijk, alsmede solderen en boor- en draaiwerk.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Welder

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Elhoek Metaal in Breek 1, Medemblik Noord-Holland 1671 GE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Medemblik Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Medemblik Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Medemblik Noord-Holland, 1671 GE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815554]