Goedgevoelkado.nl introduceert producten Visionary Soap Company in Nederland!

Goedgevoelkado.nl introduceert producten Visionary Soap Company in Nederland! van Goed Gevoel Kado

Door: Goed Gevoel Kado  05-04-2008
Trefwoorden: Verzorging, Kado, Biologisch

Vanaf 4 april 2008 zijn de bijzondere producten van Visionary Soap Company voor het eerst verkrijgbaar in Nederland, bij Goedgevoelkado.nl!
Zeep, body butter, lip balsem, bad bolletjes en bad&body olie: fair trade, biologisch, handgemaakt én uniek. Heerlijke, zachte, verzorgende producten die een weldaad voor de huid zijn. Een perfecte aanvulling op het fair trade kado assortiment van Goedgevoelkado.nl.

Visionary Soap Company is het enige bedrijf in Groot Brittanië voor lichaamsverzorgingsproducten dat zich geheel richt op fair trade. De ingrediënten voor de producten zijn voor het grootste deel afkomstig van fair trade gecertificeerde partners in o.a. Palestina, Nepal, Sri Lanka, de Filipijnen, Madagascar, Cambodja, Bali en Ghana. Alle producten zijn 100% biologisch en worden handgemaakt in de eigen workshop in Hastings.

Producten
De zeep van Visionary Soap Company wordt gemaakt in maar liefst 14 varianten, elk uniek in geur en samenstelling, allemaal met dezelfde hoge kwaliteit. Van geurende Geranium Rose of Lavender tot opwekkende Lemon of Eucalyptus en prikkelend Lemongrass of Anise Poppy Seed. De zeep is verkrijgbaar als gewoon tablet, maar ook als gast- of minizeepje, leuk om alle soorten uit te proberen!
De lip balsems en body butters zijn rijk van samenstelling en vochtinbrengend. De subtiele geuren zijn afkomstig van essentiële olieën.
Ideaal voor in bad zijn de bad bolletjes en bad&body olieën. De bad bolletjes smelten in het badwater en zijn voor twee keer luxueus badderen. De bad&body olie is heerlijk in bad, maar kan ook als vochtinbrenger na het douchen of als massage olie gebruikt worden.

Goedgevoelkado.nl
Goedgevoelkado.nl is een jonge online shop met een breed assortiment kado’s mét een extra. Alle kado’s zijn afkomstig van fair trade, handel waarbij producenten een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen. Dit geeft hen de kans op ontwikkeling en een beter bestaan.
Goedgevoelkado.nl verkoopt ook producten van onder andere La Casa del Mundo, zilveren sieraden, Rice, hippe keuken- en woonaccessoires, Ragbag, portemonnees en tassen van gerecycled plastic folie en Fair Trade Original, food, sieraden en woonaccessoires.

Goedgevoelkado.nl heeft veel verschillende kado’s voor alle gelegenheden. Voor hem, haar, kindjes, jezelf en in of om het huis. Kado’s kunnen worden ingepakt en bezorgd op elk gewenst adres. Ook speciale wensen kunnen worden verzorgd, bijvoorbeeld grote aantallen, kadopakketten voor speciale gelegenheden, hulp bij het zoeken naar een specifiek kado of relatiegeschenken.

NU OOK: Rice lentesale! Alle 2007 collectie Rice spulletjes nu met 25% korting om ruimte te maken voor de nieuwe collectie. Zolang de voorraad strekt!
Kom langs op Goedgevoelkado.nl, proef de sfeer en laat je verrassen!

Meer informatie:
Neem contact op met Monique Blaauboer of Gerrit-Jan Kranenburg van Goedgevoelkado.nl, telefoonnummer 06-23388514 óf [email protected]

Trefwoorden: Bad, Biologisch, Body, Fair Trade, Huid, Kado, Lichaam, Lip Balsem, Natuurlijk, Olie, Organisch, Relatiegeschenk, Verzorging, Verzorgingsproducten, Zeep,