Hetakit Kitbedrijf BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voorhamer 18 , 1671 NC Medemblik, Noord-Holland
West-Friesland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hetakit Kitbedrijf BV

Verwerkingvan o.a. Silicone- Polyurethaan-MS-Polymeer-Applicatie en voegafdichtingen van tegelwerk-beton-galerij en bedrijfsvloeren-zwembaden-het vernieuwen van oude kitvoegen.

Kitverwerking houdt in, het afdichten van voegen. Dit is natuurlijk een hele brede definitie maar geen enkel bouwwerk kan zonder de juiste afdichting. De meest bekende toepassing van kit is in de badkamer/toilet en keuken. Minder bekende toepassingen zijn dilatatievoegen in de gevels en galerijen of het afdichten van doorvoeren in kelders, brandvertragende voegen van kozijnen en vloeistofdichte vloeren. Wij werken voor zowel particulieren als grote en kleine bouwbedrijven en Verenigingen van Eigenaren (VVE). Hetakit is meer dan 20 jaar een begrip in Noord-Holland en is gevestigd in Medemblik. Heeft u vragen neem gerust contact met ons op.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Paving Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Medemblik Noord-Holland

Is Hetakit Kitbedrijf BV in Voorhamer 18, Medemblik Noord-Holland 1671 NC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kitwerk diensten in Medemblik Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Medemblik Kitwerk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Medemblik Noord-Holland, 1671 NC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3754405]