Praktijk Podotherapie West-Friesland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Waterborg 279 , 1671 NN Medemblik, Noord-Holland
West-Friesland

E-mail

Over Praktijk Podotherapie West-Friesland

Praktijk Podotherapie West-Friesland levert kwalitatief veilige en hoogwaardige zorg aan patiënten met voetklachten en/of klachten aan het bewegingsapparaat. Door het inzetten van podotherapie, podoposturaaltherapie en (medische) voetverzorging en/of de kennis van andere zorgverleners.
De praktijk richt zich op het voorkomen van klachten en behandelt de patiënten met klachten met zorg en heeft tot doel patiënten klachtenvrij/pijnvrij te maken en wanneer dit niet mogelijk is, verergering van de klachten voorkomen.
Dit wordt o.a. gerealiseerd door het maken van therapeutische zolen, slippers/sandalen, orthesen, nagelbeugels, podomanuele therapie en taping; door wonden en voeten preventief en/of actief te behandelen en het voordoen en meegeven van oefeningen en adviezen. Maar ook door samenwerking met andere zorgverleners of zorg dragen voor overdracht aan andere zorgverleners, wanneer de klacht niet binnen of niet meer binnen de behandelmogelijkheden van de praktijk valt.

Doelgroepen zijn: kinderen, volwassenen, ouderen, (top)sporters, en mensen met chronische ziekten zoals bijvoorbeeld reuma, diabetes, parkinson en MS.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Podotherapie-Praktijk-West-Friesland/1479038459081296

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Medemblik Noord-Holland

Is Praktijk Podotherapie West-Friesland in Waterborg 279, Medemblik Noord-Holland 1671 NN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Medemblik Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Medemblik Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Medemblik Noord-Holland, 1671 NN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826344]