Stam Transport BV J

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Almereweg 32 , 1671 ND Medemblik, Noord-Holland
West-Friesland

E-mail

Over Stam Transport BV J

Sinds 1974 zij wij een betrouwbare partner in de transportbranche. Onze hoofdzaak is vervoer van bloemen en planten naar Duitsland. Maar niet alleen bloemen en planten worden vervoerd, ook andere gepalletiseerde goederen van uiteenlopende handelswaren worden vervoerd, met dien verstande dat hygiëne en kwaliteit van de goederen tijdens het transport gewaarborgd is.

Om onze klanten een goede service en betrouwbaarheid te bieden beschikken we over een jong wagenpark. Alle auto’s zijn voorzien van GPS en GPRS apparatuur waarmee de voertuigen constant in verbinding staan met de thuisbasis. Door deze constante verbinding hebben we op ieder moment van de dag de meest relevante informatie waar onze auto’s of uw lading zich bevindt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Public Transport

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stam Transport BV J in Almereweg 32, Medemblik Noord-Holland 1671 ND uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Medemblik Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Medemblik Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Medemblik Noord-Holland, 1671 ND, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818221]