Uitvaartverzorging Pieter Dekker

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nekkerweg 18 , 1462 LB Middenbeemster, Noord-Holland
Beemster, Zaanstreek

E-mail

Over Uitvaartverzorging Pieter Dekker

Uitvaartverzorging Pieter Dekker is een kleine en persoonlijke uitvaartonderneming met een jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Respect, deskundigheid en aandacht zijn voor ons de kernwoorden. Respect voor uw persoonlijkheid, aandacht voor uw wensen en heel deskundig in de uitvoering van uitvaarten. De uitvaartzorg die wij u bieden is geen kant-en-klaar pakket, maar een uitvaart verzorgd tot in de puntjes en op maat.

Wij helpen de nabestaanden bij het maken van keuzes door in alle rust informatie, advies en steun te verlenen in deze periode van verdriet. Tijdens het gehele traject van de uitvaart wordt u begeleidt door één van onze, gediplomeerde, ervaren en betrokken medewerkers. Omdat u één contactpersoon heeft deze periode gaan dossiers nooit over van de ene naar de andere persoon, dit verhoogt de kwaliteit van de uitvaart. Onze uitvaartverzorger is maximaal beschikbaar en staat u terzijde met het vormgeven en het regelen van een persoonlijke uitvaart. Want de uitvaart moet niet alleen passen bij de overledene, maar ook een goede herinnering worden voor de nabestaanden.

‘Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend’

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Middenbeemster Noord-Holland

Is Uitvaartverzorging Pieter Dekker in Nekkerweg 18, Middenbeemster Noord-Holland 1462 LB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Middenbeemster Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middenbeemster Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middenbeemster Noord-Holland, 1462 LB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822144]