Silvis & Vos

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brugstraat 38 , 1775 BG Middenmeer, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Silvis & Vos

Silvis & Vos Accountants & Belastingadviseurs te Middenmeer is meer dan alleen een een professioneel en klantvriendelijk accountantskantoor. Onze werkwijze laat zich omschrijven als accuraat, betrouwbaar en dynamisch. We zijn thuis in uw regio, kennen uw branche en staan bekend als een betrokken partner voor het mkb, de agrarische sector, vrije beroepsoefenaren en particulieren.

Silvis & Vos Accountants & Belastingadviseurs is gevestigd in Middenmeer. Het kantoor bestaat al meer dan 70 jaar en heeft een uitstekende naam opgebouwd. Ons cliëntenbestand loopt dan ook
door geheel Nederland.

“Ons kantoor is groot genoeg om de benodigde kennis van verschillende markten in huis te hebben en klein genoeg om persoonlijk te blijven.” We hebben dan ook een team van 35 medewerkers bestaande uit accountants, fiscalisten en salarisadministrateurs.

Samenvattend zijn wij een kantoor:
• met een no-nonsense mentaliteit;
• dat streeft naar duurzame relaties.

Indien u geïnteresseerd bent in onze veelzijdige diensten, sterk netwerk en persoonlijke aandacht, neemt u dan contact met ons op. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, of bij u op het bedrijf is kosteloos.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Silvis & Vos in Brugstraat 38, Middenmeer Noord-Holland 1775 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Middenmeer Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middenmeer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middenmeer Noord-Holland, 1775 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3695244]