Tichem BV Aannemingsbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Havenkade 28 , 1775 BA Middenmeer, Noord-Holland

E-mail

Over Tichem BV Aannemingsbedrijf

Welkom bij Tichem Bouw- en Aannemingsbedrijf B.V.

Wij zijn gevestigd aan de Havenkade te Middenmeer en houden ons bezig met burgerlijke- en utiliteitsbouw voornamelijk in de Wieringermeer.

Wij zijn een aannemingsbedrijf in de burger- & utiliteitsbouw. Samen met onze 20 medewerkers en 25 jaar ervaring staan we bekend om ons vakmanschap en flexibiliteit.

Wij verzorgen voor u o.a. nieuwbouw; een nieuwe woning of bedrijfspand, opslagruimte, bewaarplaats in welke bedrijfstak dan ook. Maar ook verbouw, renovatie en onderhoud zowel aan uw bedrijfspand als aan uw woning.

Wij bezitten een ruime ervaring en vakkennis wanneer het om (interieur) veranderingen gaat.
Als we voor u aan de slag mogen gaan doen wij ons uiterste best om uw wensen helder te krijgen en mee te werken aan het realiseren van uw project.

In onze moderne werkplaats maken wij o.a trappen, deuren en kozijnen. Dit verkort vaak de leveringstijd. Onze eigen spuiterij zorgt ervoor dat alle gemaakte kozijnen, deuren en trappen in de grondverf worden gezet.Tevens hebben wij het stucadoorswerk in eigen beheer zodat u ook bij ons terecht kunt voor al uw sier- en pleisterwerk.

Wij zijn flexibel en meedenkend en u wordt geholpen vanaf het ontwerp tot en met de oplevering! Voor bedrijven en u als particulier is dit het juiste adres.

Onze slogan: ‘kwaliteit is bij ons een begrip’ brengen wij dagelijks in praktijk. Vanaf de tekentafel tot aan de oplevering begeleiden wij u met verbouwing of nieuwbouw zowel bedrijfsmatig als particulier.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak. Wij maken graag kennis met u en uw bouwwensen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tichem BV Aannemingsbedrijf in Havenkade 28, Middenmeer Noord-Holland 1775 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Middenmeer Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middenmeer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middenmeer Noord-Holland, 1775 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3757014]