BCC live met nieuwe webshop van Eperium

BCC live met nieuwe webshop van Eperium van Eperium Business Solutions

Door: Eperium Business Solutions  08-02-2008

 De elektro-retailer BCC is live met de nieuwe webwinkel die door Eperium, de e-Commerce specialist in Muiden, is gerealiseerd. De nieuwe webwinkel is het begin van een langdurige samenwerking waarbij BCC en Eperium gezamenlijk de e-Commerce strategie van BCC zullen realiseren.

BCC.nl volwaardige winkel
“De webwinkel is niet alleen bedoeld als traffic generator voor onze fysieke winkels, maar zeker ook als online verkoopkanaal om volwaardige omzet te genereren” aldus Erik Jansen, Manager Marketing & New Business. “De nieuwe webwinkel zit boordevol promotionele tools en biedt ons de mogelijkheid om flexibel en snel op de markt en klantbehoeften te kunnen inspelen.”

Onze partner moet met ons meedenken
“Erik Jansen, Manager Marketing & New Business, vervolgt: “Om onze ambitieuze plannen te realiseren hebben we een partner nodig die proactief met ons meedenkt om de kansen in onze branche te benutten. Eperium stak in het selectietraject duidelijk boven de anderen uit. Ze gaven blijk over de juiste kennis en kwaliteiten te beschikken en hebben ook voldoende mankracht om onze uitdagende groeidoelstellingen te halen. Eperium adviseerde het gecombineerde e-commerce platform Sellsmart-Intershop, wat volledig voldeed aan onze eisen”.

"Wij zijn trots op de opdracht van BCC. BCC is een klant die goed over haar e-Commerce strategie van de komende jaren heeft nagedacht en door de intelligente inzet van e-Commerce haar klanten nog optimaler kan bedienen. Ons product Sellsmart, gebaseerd op Intershop Enfinity Suite 6, is hier de ultieme oplossing voor”, zegt Ronald Vermeulen, Directeur van Eperium.

Eperium
Eperium is een totaalaanbieder en specialist op het gebied van e-Commerce met 8 jaar ervaring. Wij stellen klanten in staat om het maximale uit de mogelijkheden van e-Commerce te behalen. Hiervoor levert Eperium alle ingrediënten: van een bewezen e-Commerce platform, waarmee professionele webwinkels gerealiseerd kunnen worden, tot alle benodigde diensten om bezoekers aan de webwinkel te kunnen verleiden, converteren en te binden. Eperium gebruikt hierbij de bewezen e-Commerce software van Intershop en maakt dit bereikbaar voor alle ambitieuze webwinkeliers. Deze diensten worden geleverd door 145 eigen medewerkers vanuit Nederland (Muiden) en India (New-Delhi). Eperium heeft vele succesvolle klanten, zoals: Ahold, Auping, BCC, Euretco, IGO-POST, Pluswinkel.nl, TomTom, en vele andere. Meer informatie vindt u op: www.eperium.com

Voor meer informatie:
Eperium
Contactpersoon: Ferry Fiege
Manager Sales en Marketing
Tel: 0294 461 325
E-mail: [email protected]
www.Eperium.com


Contact Eperium Business Solutions

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share