EPERIUM opnieuw een plaats verworven in de DELOITTE FAST 50

EPERIUM opnieuw een plaats verworven in de DELOITTE FAST 50 van Eperium Business Solutions

Door: Eperium Business Solutions  08-02-2008

Eperium, de specialist in e-Commerce, heeft de 41e plaats in de Deloitte Technology Fast 50 bereikt. Eperium behaalde opnieuw een plaats in de Deloitte Fast 50 door over de periode 2002- 2006 een omzetgroei van maar liefst 504% te realiseren. Dat is een groei van 128% ten opzichte de verkiezing van het afgelopen jaar.

Topondernemers van de toekomst
De Deloitte Technology Fast 50 is in het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties van snelgroeiende Nederlandse bedrijven te erkennen en te stimuleren. Genomineerden zijn volgens de organisatie de topondernemers van de toekomst, die snel denken en een leidende rol nemen in hun vakgebied.

Stimulans om verder te bouwen aan het succes
Eperium maakt sinds de oprichting in 1999 een continue omzetgroei door en heeft zich ontwikkeld tot specialist in e-Commerce. Commercieel directeur Ronald Vermeulen: “We zijn met onze 100% focus op e-Commerce erin geslaagd een specialist in dit vakgebied te worden. De groei is gerealiseerd door de goede samenwerking met onze klanten en de inzet van onze medewerkers. We zijn ontzettend trots en verheugd met deze plaats en blijven ons volledig inzetten om deze stijgende lijn erin te houden”.

Eperium
Eperium, opgericht in 1999, is een specialist in e-Commerce. Eperium stelt klanten in staat om maximaal te kunnen groeien met e-commerce. Hiervoor levert Eperium alle ingrediënten, van een bewezen e-commerce platform tot alle benodigde diensten om klanten te converteren, verleiden en te binden. Deze diensten worden geleverd door 150 eigen medewerkers vanuit Nederland (Muiden) en India (New-Delhi). Eperium heeft vele succesvolle klanten, zoals: Auping, BCC, Telegraaf, Pluswinkel.nl, IGO-POST en Euretco. Meer informatie vindt u op: www.eperium.com

Voor meer informatie:
Eperium
Contactpersoon: Ferry Fiege
Manager Sales en Marketing, Tel: 0294 461 325, E-mail: ferry.fiege@eperium.com


Contact Eperium Business Solutions

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share