Tiara Rosa speelt samen met Eperium slim in op online shopgedrag van vrouwen

Tiara Rosa speelt samen met Eperium slim in op online shopgedrag van vrouwen van Eperium Business Solutions

Door: Eperium Business Solutions  08-02-2008


De online verkoop van juwelen was in de VS de afgelopen jaar met 20% gegroeid. Dit jaar wordt er een nog hogere stijging verwacht, blijkt uit gegevens van IDEX Online Research. Met name de feestdagen zijn topmaanden voor deze branche. Niet vreemd dan ook dat Tiara Rosa (www.tiararosa.nl), nieuwkomer op deze markt, haar website vlak vòòr de feestdagen lanceert.

Aandacht besteden aan de doelgroep
Tiara Rosa speelt met haar nieuwe webshop slim in op de vrouwelijke doelgroep. Voor hen zijn boven prijs, zaken als onder andere betrouwbaarheid, heldere navigatie, mooie presentatie van producten, ethisch zaken doen van invloed op hun beslissing om wel of geen aankoop op een site te doen. Tiara Rosa heeft in haar webshop daarom veel aandacht aan de categorisering van het assortiment, de herkomst van haar producten en beeldmateriaal besteed. Bovendien onderscheidt Tiara Rosa zich van andere juwelen sites met sieraden die volkomen uniek en nergens anders te verkrijgen zijn.

Grootste plannen voor de toekomst
Tiara Rosa heeft grootse plannen voor de toekomst. “Het online brengen van ons assortiment is de eerste stap. Samen met Eperium zullen we de komende periode nog meer features aan onze webwinkel toevoegen om onze doelgroep nog beter te helpen en te verleiden tot aankoop. Denk aan features als een assistent om tot een keuze van een sieraad te komen, nieuwe promotiemogelijkheden toegesneden op de doelgroep en nog veel meer”, aldus Jeroen Keulemans, directeur Tiara Rosa.

”Met de huidige webwinkel heeft Tiara Rosa de basis gelegd voor een webwinkel die klaar is voor de uitrol van haar e-Commerce ambities in Europa”, zegt Ronald Vermeulen, directeur Eperium.

Eperium
Eperium is een totaalaanbieder en specialist op het gebied van e-Commerce met 8 jaar ervaring. Wij stellen klanten in staat om het maximale uit de mogelijkheden van e-Commerce te behalen. Hiervoor levert Eperium alle ingrediënten: van een bewezen e-Commerce platform, waarmee professionele webwinkels gerealiseerd kunnen worden, tot alle benodigde diensten om bezoekers aan de webwinkel te kunnen verleiden, converteren en te binden. Eperium gebruikt hierbij de bewezen e-Commerce software van Intershop en maakt dit bereikbaar voor alle ambitieuze webwinkeliers. Deze diensten worden geleverd door 145 eigen medewerkers vanuit Nederland (Muiden) en India (New-Delhi). Eperium heeft vele succesvolle klanten, zoals: Ahold, Auping, BCC, Euretco, IGO-POST, Pluswinkel.nl, TomTom, en vele andere. Meer informatie vindt u op: www.eperium.com

Voor meer informatie:
Eperium
Contactpersoon: Ferry Fiege
Manager Sales en Marketing, Tel: 0294 461 325, E-mail:ferry.fiege@Eperium.com

 


Contact Eperium Business Solutions

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share