Peters Marine Consultancy, watersport advies bureau

Peters Marine Consultancy, watersport advies bureau van Peters Marine Consultancy - Pmc Jacht Expertise

Door: Peters Marine Consultancy - Pmc Jacht Expertise  12-02-2008

PMC staat onder leiding van Barend Peters (45). Al op jonge leeftijd ontstond bij hem de interesse en passie voor de watersport en de scheepvaart. Na de Hogere Zeevaartschool in Vlissingen bevoer hij 13 jaar als stuurman en kapitein de wereldzeeën aan boord van velerlei soorten schepen. Tijdens de vele survey- en dokbeurten en reparaties in diverse landen en onder diverse omstandigheden en technische proefvaarten van nieuwe schepen ontwikkelde Barend een uitgebreide technische en nautische kennis.

Zeilen en watersporten doet hij vanaf zijn 13e jaar tot op heden met veel passie. Zeilervaring heeft hij opgedaan in Noordwest Europa en het Middellandse zeegebied. Ook is veel nautische en technische kennis in de loop der jaren opgedaan aan boord van (zeegaande) zeiljachten en zijn inmiddels duizenden mijlen gezeild. Met bovengenoemde ervaring kunnen wij u goed en gedegen adviseren.
Daarnaast blijven wij continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, verbreden wij steeds ons vakgebied, mede door kennisuitwisseling met collegae uit de branche.

PMC is centraal in Nederland gevestigd in Weesp, een goede uitvalsbasis voor de meeste watersportcentra en op korte afstand van Schiphol.


Contact Peters Marine Consultancy - Pmc Jacht Expertise

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share