Kippersluis Asbestverwijdering | Asbestsanering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Naarderstraatweg 5 , 1399 VR Muiderberg, Noord-Holland
Gooi- en Vechtstreek, Muiden

E-mail

Over Kippersluis Asbestverwijdering | Asbestsanering

Kippersluis Asbestverwijdering is al jarenlang het erkende en gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijf. Onze jarenlange ervaring, service, veiligheid, open communicatie en zorg bij het uitvoeren van asbest gerelateerde opdrachten is erkend met het SC-530 Asbestverwijdering procescertificaat. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd indien wij asbest saneren en/of verwijderen.

Volgens de asbestwetgeving mogen alleen erkende, gecertificeerde bedrijven volgens strenge voorwaarden asbest verwijderen uit bouwwerken en objecten. Asbestverwijdering begint met een inventarisatie en gaat via het gecontroleerd verwijderen, verpakken en transporteren naar de door de overheid aangegeven verzamelplaatsen, naar de vrijgave.

Doordat er vroeger veel asbest werd gebruikt in de bouw is de kans groot dat er bij het slopen en/of verbouwen van een oud huis asbest vrij komt. Het herkennen van asbest is vrij lastig en de verwijdering ervan dient altijd overgelaten te worden aan een specialist.

Met onze hulp en vakkennis weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Dit is wat wij onder andere voor u kunnen betekenen:
- Vrijblijvende en passende offerte
- Asbestinventarisatie
- Asbestverwijdering / Asbestsanering
- Advies en projectbegeleiding
- Asbestinkapseling
- 24 uurs calamiteitendienst
- Service en kwaliteit

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Asbestos Removal, Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kippersluis Asbestverwijdering | Asbestsanering in Naarderstraatweg 5, Muiderberg Noord-Holland 1399 VR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Muiderberg Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Muiderberg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Muiderberg Noord-Holland, 1399 VR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827306]