Cabriole Balletschool

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prinses Margriethof 100 A , 1411 BZ Naarden, Noord-Holland

E-mail

Over Cabriole Balletschool

Balletschool Cabriole is een op kwaliteit en dansplezier gerichte balletschool, begonnen in januari 2003. Wij hebben een groot aanbod van danslessen.
Deze lessen zijn voor kinderen vanaf 1,5 jaar, tieners en volwassenen. Op dit moment dansen er bij ons wekelijks ruim 400 leerlingen, die les krijgen van een team van 8 enthousiaste en deskundige docenten.

Aan de Prinses Margriethof 100A in Naarden staat onze mooie studio, voorzien van alle dansgemakken met onder andere een nieuwe dansvloer, spiegels, en natuurlijk een barre. Ook is er een kleedruimte en een gezellige wachtruimte met thee, koffie en WiFi.

De eerste les is altijd een gratis proefles, pas daarna beslist u of u verder wilt gaan met de lessen.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dance Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cabriole Balletschool in Prinses Margriethof 100 A, Naarden Noord-Holland 1411 BZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in Naarden Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Naarden Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Naarden Noord-Holland, 1411 BZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816798]