Kookworkshop High tea

Door: Gooische Kookstudio & Catering  25-07-2013
Trefwoorden: High Tea, Kookworkshop, Culinair Koken

Kookworkshop High TeaEdit Entry Hertogin Anna van Bedford kreeg in de jaren rond 1840 honger en liet bij haar dagelijkse thee wat hapjes serveren, zodat zij niet hoefde te wachten tot de avondmaaltijd. Er werden verschillende theesoorten en een lichte maaltijd voor haar gemaakt. Dit beviel haar wel en ze ging dit vaker doen. Het idee sloeg aan en steeds meer mensen in Engeland volgden haar idee. Dit is volgens de verhalen de geschiedenis van het ontstaan van de high tea. We hebben het hier echter over de afternoon tea, waarvan de Nederlandse high tea is afgeleid. Zelf aan de slag met vrienden, familie, collega’s of voor een vrijgezellendag met onze kookworkshop High Tea? Gedurende een 3 uur durende workshop maakt u onder begeleiding van onze chef kok een heerlijke High Tea. youtube Gooische kookstudio Hierbij kunt u denken aan: scones brownies taarten bavarois sandwiches en nog veel meer heerlijkheden die typisch toebehoren aan een High Tea. Uiteraard is er voldoende tijd om de zelfgemaakte High Tea te nuttigen in ons restaurant onder het genot van verschillende soorten thee en een heerlijk glas prosecco. Deze kookworkshop High Tea is te bestellen vanaf 12 personen voor € 27,50 p.p. http://www.gooische-kookstudio.nl/kookworkshops/kook-workshop-high-tea

Trefwoorden: Culinair Koken, High Tea, Kookworkshop

Contact Gooische Kookstudio & Catering

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Gooische Kookstudio & Catering

25-07-2013

kookworkshop tapas

De kookworkshop staat garant voor een leuke en ontspannen avond. Elke workshop koken of kookles door Gooische Kookstudio kan op maat worden gemaakt en altijd begeleid door één of meerdere chefkoks. Wij leren u niet alleen koken maar ook krijgt u achtergrond informatie over de producten waar u mee werkt. Samen leren koken schept een culinaire band!


25-07-2013

Kookworkshop Italie

In onze kookstudio Naarden kunt u zich culinair helemaal uitleven. In de warm en sfeervolle kookstudio vindt u alles wat u nodig heeft voor een fantastische kookbelevenis. De kookworkshop staat garant voor een leuke en ontspannen avond. Elke workshop koken of kookles door Gooische Kookstudio kan op maat worden gemaakt en altijd begeleid door één of meerdere chefkoks. Wij leren u niet alleen koken maar ook krijgt u achtergrond informatie over de producten waar u mee werkt.