kookworkshop tapas

Door: Gooische Kookstudio & Catering  25-07-2013
Trefwoorden: Uit Eten, Culinaire Arrangementen, Culinair Koken

Laat u verrassen door de Spaanse keuken Tapa komt van het Spaanse woord tapar. Dat betekent bedekken. Waarschijnlijk werd vroeger een stuk brood gebruikt om het drankglaasje te bedekken tegen vliegen en andere insecten. Ook wordt wel gezegd dat de bars in Spanje altijd zo overvol zijn dat iemand zijn schaaltje eten alleen maar op zijn borrel- of wijnglas kan zetten. Met tapas kunt u op een originele en plezierige manier eten met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s. Bovendien zijn tapas erg leuk om te bereiden voor een feestje. De workshop begint met een introductie over de Spaanse keuken en uitleg over de verschillende tapas en hun recepten. Vervolgens gaat iedereen in kleine groepjes aan de slag om de tapas hapjes te bereiden. youtube Gooische kookstudio Gerechten die je kunt tegenkomen tijdens deze workshop zijn: Chipirones fritos, Patatas Bravas, Calamares, Croquetas de espinacas, Gamba’s a la plancha en nog veel meer. Uiteraard is er voldoende tijd om de gemaakte tapas te nuttigen onder het genot van een mooi glas Spaanse wijn. Deze kookworkshop tapas is te reserveren vanaf 12 personen voor € 37,50 p.p. http://www.gooische-kookstudio.nl/kookworkshops/kookworkshop-workshop-tapas

Trefwoorden: Culinair Koken, Culinaire Arrangementen, Uit Eten

Contact Gooische Kookstudio & Catering

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Gooische Kookstudio & Catering

25-07-2013

Kookworkshop High tea

De kookworkshop staat garant voor een leuke en ontspannen avond. Elke workshop koken of kookles door Gooische Kookstudio kan op maat worden gemaakt en altijd begeleid door één of meerdere chefkoks. Wij leren u niet alleen koken maar ook krijgt u achtergrond informatie over de producten waar u mee werkt. Samen leren koken schept een culinaire band!


25-07-2013

Kookworkshop Italie

In onze kookstudio Naarden kunt u zich culinair helemaal uitleven. In de warm en sfeervolle kookstudio vindt u alles wat u nodig heeft voor een fantastische kookbelevenis. De kookworkshop staat garant voor een leuke en ontspannen avond. Elke workshop koken of kookles door Gooische Kookstudio kan op maat worden gemaakt en altijd begeleid door één of meerdere chefkoks. Wij leren u niet alleen koken maar ook krijgt u achtergrond informatie over de producten waar u mee werkt.