Gooise Taxicentrale

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lambertus Hortensiuslaan 108 , 1412 GZ Naarden, Noord-Holland

E-mail

Over Gooise Taxicentrale

Woon je in de regio Naarden en wil je onbezorgd van locatie A naar bestemming B worden gebracht? Bestel dan een taxi bij Gooise Taxicentrale en zet je schrap voor de comfortabelste rit in je leven.

Luchthavenvervoer

Vakantie! Daar kijk je waarschijnlijk al maanden naar uit. Om te zorgen dat je reis meteen goed en relaxt van start gaat, laat je je met de taxi naar het vliegveld brengen. Zo heb je geen gedoe met gesleep van koffers in het openbaar vervoer en bespaar je geld op de parkeerkosten bij de luchthaven. Dat zijn weer een paar cocktails extra aan het strand, bijvoorbeeld.

Terug in Nederland na een lange vliegreis? Ook dan bel je ons natuurlijk op en brengen wij je comfortabel naar huis.

Luchthavenvervoer heeft speciale tarieven mits er 24 uur van te voren is gereserveerd.

We brengen je naar en halen je op van:

Luchthaven Schiphol
Luchthaven Eindhoven
Luchthaven Rotterdam
Luchthaven Lelystad

Zittend ziekenvervoer Als je voor medische controles en behandelingen regelmatig naar het ziekenhuis of de medisch specialist moet, kun je gebruikmaken van het zittend ziekenvervoer van Gooise Taxicentrale. We dragen zorg voor jouw comfort tijdens de heen- en terugreis naar de bestemming. Onze chauffeurs bieden je de nodige ondersteuning. Naar het ziekenhuis gaan doe je niet voor je lol, daarom maken wij de taxirit zo plezierig mogelijk.

Zakelijk vervoer

Het onderhouden van zakenrelaties kost zorg en aandacht. Gooise Taxicentrale begrijpt dit als geen ander. Je buitenlandse gasten in een luxe, comfortabele auto vanaf de luchthaven laten ophalen geeft direct een goede indruk.

Directievervoer

Als je voor zaken veel op de weg zit, is het erg prettig als je onderweg die belangrijke telefoongesprekken ongestoord kan voeren. Of die presentatie nog even rustig kunt doornemen. Zo benut je de reistijd optimaal en kom je goed voorbereid aan bij je meeting. Gooise Taxicentrale zorgt voor een comfortabele reis.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Gooise-Taxicentrale-165210337225491/
Twitter: https://twitter.com/GooiseTaxi

Categorieën: Taxis

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gooise Taxicentrale in Lambertus Hortensiuslaan 108, Naarden Noord-Holland 1412 GZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Naarden Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Naarden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Naarden Noord-Holland, 1412 GZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827278]