ISIT stelt Ronald van den Hoek aan als Manager Technical Operations

ISIT stelt Ronald van den Hoek aan als Manager Technical Operations van Isit

Door: Isit  15-09-2008
Trefwoorden: Manager, Isit

Naarden, 15 september 2008 – ISIT, onafhankelijk specialist in storage-integratie en -training, heeft Ronald van den Hoek (44) aangesteld als Manager Technical Operations. In deze functie is hij verantwoordelijk voor een team van engineers en vertegenwoordigt hen binnen het MT. Tevens draagt hij zorg voor het kennisniveau van zijn team.

Ronald heeft ruime ervaring op managementgebied. Voor zijn aanstelling bij ISIT is hij ruim vijftien jaar werkzaam geweest bij Simac in diverse managementfuncties en als lid van het MT. Als manager van het cluster Technology Engineering & ICT Consultancy was hij onder andere verantwoordelijk voor het kennisniveau binnen het team, de partnercontacten en de detachering.

“De doelgerichte aanpak van ISIT spreekt mij erg aan”, aldus Ronald van den Hoek. “De specifieke kennisgebieden van ISIT en Telindus zullen steeds meer gaan integreren wat resulteert in nog meer focus. Naast persoonlijke groei ga ik me met het team inzetten voor een gezamenlijk doel: de dienstverlening op een nog hoger niveau krijgen om zodoende onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

-------------------

Noot voor de redactie
Bijgesloten een foto op hoge resolutie van Ronald van den Hoek, Manager Technical Operations bij ISIT.

Over ISIT – The Storage Company
Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot de meest onafhankelijke storage specialist in de Benelux. De organisatie heeft partnerovereenkomsten met toonaangevende storage leveranciers als Acopia, CommVault, EMC, NetApp, Quantum, Riverbed, Sun, Symantec en VMware.Hierdoor is ISIT in staat de nieuwste ontwikkelingen te vertalen naar innovatieve storage-oplossingen. ISIT heeft alle kennis en disciplines in huis om deze storage-oplossingen te realiseren, van advies tot en met implementatie. Oplossingen van ISIT worden door de markt aangemerkt als innovatief en zeer geavanceerd. De organisatie beschikt daarnaast over een eigen trainingsinstituut en democentrum en heeft vestigingen in Naarden en Eindhoven. Sinds 2007 is ISIT onderdeel van Telindus. Voor meer informatie: www.isit.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-582 27 30

Trefwoorden: Isit, Manager,