Vision & Focus event: Where storage meets networking

Door: Isit  12-02-2009
Trefwoorden: Netwerk, Tiggelaar, Telindus

ISIT en Telindus organiseren jubileumeditie van het Vision & Focus event

Naarden/Utrecht, 12 februari 2009 – Telindus en ISIT, specialisten in networking en storage, organiseren op woensdag 11 maart 2009 alweer voor de tiende keer het Vision & Focus event. Omdat er vergaande ontwikkelingen zijn op het gebied van IP-netwerken en storage-infrastructuren, zowel qua techniek als integratie hiertussen, zal de jubileumeditie van dit evenement volledig in het teken staan van de nieuwste generatie producten, architecturen en oplossingen binnen deze twee deelgebieden.

Vision
Het ochtendprogramma van het Vision & Focus event ziet er als volgt uit:

10:00 uur – 10:15 uur Introductie, William Mosseray, CEO Telindus International
10:15 uur – 11:00 uur Visie op leiderschap, Ben Tiggelaar
11:30 uur – 12:00 uur Trends in networking & storage, Jerry Rozeman, Manager Consultancy bij ISIT

Focus
Het middagprogramma bestaat uit 25 parallelsessies, gehouden tussen 12:15 uur en 16:15 uur. Hierin komt een groot scala aan onderwerpen aan bod. Zo zijn er presentaties over onder andere LAN- en WAN-oplossingen, server en file virtualisatie, ILM & archivering en Unified Communications. Alle presentaties tonen innovatieve oplossingen op ieder specifiek gebied. Gedurende de dag zullen er ook tal van live demonstraties gegeven worden.

Het programma en het laatste nieuws over het Vision & Focus event is te vinden op www.visionandfocus.nl.

Aanmelden en locatie
Het Vision & Focus event vindt plaats op woensdag 11 maart in SPANT!, Dr. A. Kuyperlaan 3 in Bussum en bestaat uit een dagvullend programma. De aanvang is om 10:00 uur en om 16:15 uur wordt er afgesloten met een borrel. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden via www.visionandfocus.nl. Iedereen die zich inschrijft, maakt kans op een ballonvaart met tien collega’s.

-------------------

Over Telindus
Telindus Group, actief onder de merknaam Telindus Belgacom ICT, vormt de ICT-pijler van de Belgacom Groep en levert oplossingen aan zowel bedrijven als (semi-) overheidsorganisaties. Het biedt onder meer producten voor de convergentie van spraak, data en video, beveiligde netwerkapplicaties en telepresence- en camerabewakingsoplossingen. Met sterke posities in Groot-Brittannië, Spanje, Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg versterkt Telindus Group de aanwezigheid van de Belgacom Groep op de Europese telecommarkt.
Telindus Group wordt geleid door Michel De Coster en bestaat uit twee afzonderlijke entiteiten: Telindus nv en Telindus International. Voor meer informatie: www.telindus.nl

Over ISIT – The Storage Company
Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot de grootste, onafhankelijke storagespecialist. De organisatie heeft partnerovereenkomsten met toonaangevende storageleveranciers als CommVault, EMC, F5, NetApp, Quantum, Riverbed, Sun, Symantec en VMware. Hierdoor is ISIT in staat de nieuwste ontwikkelingen te vertalen naar innovatieve storage-oplossingen. ISIT heeft alle kennis en disciplines in huis om deze storage-oplossingen te realiseren, van advies tot en met implementatie. Oplossingen van ISIT worden door de markt aangemerkt als innovatief en zeer geavanceerd. De organisatie beschikt daarnaast over een eigen trainingsinstituut en democentrum en heeft vestigingen in Naarden en Eindhoven. Sinds 2007 is ISIT onderdeel van Telindus. Voor meer informatie: www.isit.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-582 27 30
Trefwoorden: Isit, Netwerk, Telindus, Tiggelaar,