Meetingselect wint de radio538 LimoLunch

Meetingselect wint de radio538 LimoLunch van Meetingselect

Door: Meetingselect  14-07-2009
Trefwoorden: Hotels, Gratis, Vergaderen

Naarden, 14 juli 2009 – Meetingselect Reservation Service, de gratis persoonlijke reserveringsservice van Meetingselect, dat zoekt naar geschikte hotels en vergaderlocaties in binnen en buitenland heeft de Limo Lunch van Radio 538 gewonnen. Op maandag 3 augustus is het zover, de verlengde limo van Radio 538 voorrijden bij het kantoor van Meetingselect in Naarden, waar een overheerlijke lunch het team staat op te wachten.

'Het team van Meetingselect Reservation Service is een ontzettend leuk team. Naast serieus en hard werken zijn we altijd in voor een geintje. In een opwelling hebben wij ons opgegeven toen onze managers in Londen waren en we hebben nog gewonnen ook! Dat is nog eens leuk terug komen toch?' aldus Soraya Drost, management trainee bij Meetingselect.

Fragment gemist? Surf naar http://www.meetingselect.com/limolunch.mp3

OVER MEETINGSELECT

Meetingselect is gespecialiseerd in strategisch meeting management en biedt verschillende oplossingen op het gebied van meetings & events. Meetingselect is gevestigd in Naarden en is begin 2007 opgericht door Judith Huisman en Anouk Roohé in samenwerking met twee investeringsmaatschappijen waaronder Youngstreet Investments.

Alle diensten van Meetingselect zijn erop gericht om kostenbesparend, innovatief en tijdsbesparend te handelen.

Meetingselect.com staat bekend als een unieke zelfboekingstool voor bijeenkomsten gekoppeld aan een uitgebreid meeting management informatiesysteem. Tegelijkertijd is het voor hotels en vergaderlocaties het grootste meeting distributiesysteem in Europa. Meetingselect.com is een platform dat ontworpen is om meerdere partijen binnen het meeting management proces te kunnen bedienen.

Meetingselect.com verbindt meetingplanners eenvoudig met hotels & vergaderlocaties via de online boekingstool. Meetingselect heeft een uitgebreide database met meer dan 59.000 vergaderlocaties wereldwijd. Naast corporate bedrijven, zoals Danone, Canon Europa en Sanoma Magazines, zijn er vele individuele meetingplanners uit verschillende branches die gebruik maken van Meetingselect.

Meetingselect biedt een oplossing aan inkopers van vergaderruimtes, aan meetingplanners én aan vergaderlocaties zelf.

• Voor inkopers kunnen dat functionaliteiten zijn als het eenvoudig genereren van accurate managementrapportages om zo inzicht te hebben in en controle te houden over de vergaderkosten. Kostenbesparing en het vergroten van de onderhandelingspositie ten opzichte van (preferred) partners zijn hier een pré.
• Voor meetingplanners is meetingselect dé beste boekingsite. Meetingplanners zoeken en vergelijken met behulp van de gratis zelfboekingstool alle locaties in de wereld, vragen in één handeling eenvoudig meerdere offertes op en boeken direct. De oplossing om efficiënter te werken én de bestaande contacten en contracten met locaties te onderhouden. Ook kunnen meetingplanners beoordelingen lezen en plaatsen over hotels en vergaderlocaties wereldwijd.
• Voor alle hotels & vergaderlocaties biedt Meetingselect de mogelijkheid om direct in contact te komen met nieuwe klanten en de vergaderomzet te verhogen. Via het meeting distributie systeem van Meetingselect ontvangen locaties vergader- en groepsaanvragen direct per mail.

Meetingselect Reservation Service biedt gratis persoonlijke en professionele service voor het zoeken naar en boeken van hotels en vergaderlocaties wereldwijd. Meetingselect Reservation Service werkt zowel nationaal als internationaal. Op basis van de wensen bekijkt Meetingselect Reservation Service per aanvraag welke locaties het meest geschikt zijn voor de klant. Vervolgens ontvangt men binnen 24 uur een drietal offertes waar zelf een keuze uit gemaakt kan worden. Naast de grote tijdsbesparing, ontvangt men overzichtelijke offertes van de verschillende locaties in eenzelfde opmaak samen met een impressie van de geselecteerde locaties.

Meetingselect Consultancy is gespecialiseerd in de inkoop van hotels en vergaderlocaties voor bedrijfsbijeenkomsten en raamovereenkomsten voor klanten. Bovendien helpt Meetingselect met het opstellen van een Meeting Policy passend per bedrijf.

Meetingselect Events organiseert meetings en events in Nederland en in het buitenland, verzorgt, bemiddelt en koopt diensten in bij derde partijen voor evenementen, zoals congresbureaus, hosting bureaus, evenementenbureaus, DMC’s. Meetingselect Events geeft
professioneel advies en biedt de beste oplossingen aan de boekers (interne klanten) ten aanzien van locaties, bestemmingen, technologie en derde partijen.

Meetingselect Financial Services biedt centrale facturering & betaling als oplossing om met 1 leverancier te werken voor alle reserveringen bij hotels en vergaderlocaties . Deze service voorkomt vervuiling in administratieve systemen en biedt tot level 3 factuurinformatie aan.


NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie / interviews / beeldmateriaal:
Meetingselect BV
Rijksweg 81-i
1411 GE Naarden
Judith Huisman
T +31 35 6781183
T +31 646266027 (direct)
www.meetingselect.com
[email protected]


Trefwoorden: Gratis, Hotels, Limolunch, Meeting Management, Meetingselect Consultancy, Meetingselect Events, Meetingselect.com, Radio538, Vergaderen, Vergaderlocaties,