nobel. Een nieuwe naam, een vertrouwde partner.

Door: Nobel  05-10-2006

Naarden, 5 oktober 2006 – Wij zijn nobel. Een nieuwe naam, maar toch ook een bekende. Een naam voor vertrouwen. Een naam waarmee we het samengaan van Nobel Van Dijk & Partners en Modulair bezegelen. Een nieuwe naam voor een organisatie die sinds de fusie kan bogen op twee keer 17 jaar ervaring. Samen zijn we meer dan we waren. Samen zijn we meer dan de som der delen. Samen bieden we alle IT-expertise die het MKB nodig heeft. Samen worden we de beste en grootste ICT-dienstverlener voor het MKB.

We zijn ambitieus. nobel is de marktleider voor kleine en middelgrote organisaties tot 1000 werkplekken. Als het aan ons ligt worden we ook de beste. En dat is niet uit de lucht gegrepen. Onze 215 medewerkers staan klaar met oplossingen voor alle aspecten van de moderne ICT-omgeving, van Business Solutions tot infrastructuur. nobel begrijpt de processen die ten grondslag liggen aan organisaties, en heeft de kennis om daar verbetering in aan te brengen. Bovendien heeft nobel de know-how om bedrijfsprocessen te ondersteunen met de juiste applicaties, de juiste hardware, de juiste support en het juiste advies. Zodat we met recht van een totaaloplossing kunnen spreken.

Een totaaloplossing die tot stand komt in nauwe samenwerking met onze partners. Partners die tot de top van hun disciplines kunnen worden gerekend; HP, Exact, Cisco, Microsoft. Zij zijn de beste, net zoals wij dat willen zijn.

nobel maakt, kortom, de ICT-cirkel rond. De ideale ICT-partner voor het MKB.