Advies

Door: PEAK-IT  05-12-2012
Trefwoorden: Consultancy, Ict, It

Om ICT als middel te gebruiken om uw organisatiedoelstellingen te halen, dient zij op uw organisatie te zijn afgestemd. Hiervoor dienen we duidelijk uw huidige omgeving in kaart te hebben en vooral ook waar uw organisatie en de markt de komende jaren heen zal gaan. Echter de huidige markt verandert bijna dagelijks. Het is daarom belangrijk een business ICT Partner te hebben die proactief is, flexibel en met een brede kennis en ervaring.   PEAK-IT is dé business ICT partner op het gebied van advies, beheer- en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service+. Het is de visie van PEAK-IT om informatie en communicatietechnologie niet alleen ten dienste van mensen en organisaties, maar ook als hefboom voor groei te laten functioneren.   PEAK-IT loopt voorop in de laatste ontwikkelingen. Om u goed te kunnen adviseren, worden alle relevante nieuwe ontwikkelingen eerst binnen PEAK-IT getest. Hiervoor hebben we een speciaal PEAK-IT LAB opgericht.  Hier worden nieuwe ontwikkelingen eerst geïmplementeerd en in een beperkte omgeving in de praktijk getest.  Onze specialisten met passie voor de ICT, kunnen u dan ook van een onderbouwd advies geven.

Trefwoorden: Consultancy, Ict, Ict Advies, ICT business partner, It, Peak-it,

Andere producten en diensten van PEAK-IT

05-12-2012

ICT Support

Het ICT Support van PEAK-IT is gericht op een hoge gebruikerstevredenheid en daarmee een hoge klantentevredenheid.


05-12-2012

ICT Beheer

Met ICT beheer van PEAK-IT kunt u zich volledig concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming.


05-12-2012

Opleidingen

Naast diensten op het gebied van outsourcing, co-sourcing, deta+ en projecten verzorgt PEAK-IT eveneens HBO geaccrediteerde en HDI gecertificeerde in-company opleidingen voor ICT-professionals.


05-12-2012

Deta+

Deta+ is een flexibele vorm van detachering waarmee u samen met PEAK-IT de ICT-behoefte binnen uw organisatie volledig naar uw wensen kunt invullen op alle niveaus.