Deta+

Door: PEAK-IT  05-12-2012
Trefwoorden: Ict, It, Detachering

Deta+ is een flexibele vorm van detachering waarmee u samen met PEAK-IT de ICT-behoefte binnen uw organisatie volledig naar uw wensen kunt invullen op alle niveaus. Eerlijk maatwerk is daarbij onze norm. U behoudt zelf de regie.   Vanzelfsprekend moeten onze ICT-professionals passen bij uw organisatie en daarom besteden we veel aandacht aan een goede persoonlijke match. Waar nodig krijgen onze ICT-professionals gerichte begeleiding en training, zodat het kennisniveau volledig aansluit bij de wensen van onze opdrachtgevers. Mocht binnen 5 werkdagen toch blijken dat een van onze ICT-professionals niet optimaal functioneert binnen uw organisatie dan krijgt u van ons uw geld terug, zoeken we uit waarom de match niet optimaal was en krijgt u per direct vervangende capaciteit.   Onze toegewijde ICT-professionals kiezen bewust voor een carrière bij PEAK-IT. Gedreven en klantgerichte vakspecialisten met een bewezen ambitie om de beste oplossingen te bieden voor onze klanten.   Tevreden over de inzet van onze ICT-professionals? Deta+ biedt u de mogelijkheid om onze ICT-professionals in eigen dienst te nemen.   Met Deta+ kunt u zich volledig concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming. Onze filosofie is niet voor niets Your Business is our Priority.   PEAK-IT Deta+ Snelle invulling vacature Ruim aandacht voor persoonlijke match Geen wervingskosten Geen opleidingskosten Flexibele contractvormen Langere periode om kandidaat te beoordelen Vast dienstverband mogelijk

Trefwoorden: deta+, Detachering, Ict, ICT business partner, It, Peak-it,

Andere producten en diensten van PEAK-IT

05-12-2012

ICT Support

Het ICT Support van PEAK-IT is gericht op een hoge gebruikerstevredenheid en daarmee een hoge klantentevredenheid.


05-12-2012

ICT Beheer

Met ICT beheer van PEAK-IT kunt u zich volledig concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming.


05-12-2012

Opleidingen

Naast diensten op het gebied van outsourcing, co-sourcing, deta+ en projecten verzorgt PEAK-IT eveneens HBO geaccrediteerde en HDI gecertificeerde in-company opleidingen voor ICT-professionals.


05-12-2012

Advies

PEAK-IT is dé business ICT partner op het gebied van advies, beheer- en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service+.