ICT Beheer

Door: PEAK-IT  05-12-2012
Trefwoorden: Consultancy, Ict, It

Op iedere werkplek staat tegenwoordig minimaal een desktop of laptop.  Door deze verregaande automatisering worden medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden steeds afhankelijker van de aangeboden ICT diensten.  Het is daarom belangrijk dat de medewerker, ook wel eindgebruiker genoemd, altijd de beschikking heeft over zijn  applicaties. Alleen dan creëren we een hoge gebruikerstevredenheid en daarmee een gelukkiger en productievere medewerker.   Het ICT beheer van PEAK-IT is gericht op een hoge beschikbaarheid van applicaties en daarmee een hoge gebruikerstevredenheid. Dit doen wij door uw ICT proactief te beheren. Dit betekent voor ons dat wij voordat er irritatie ontstaat bij de eindgebruiker, zijn probleem gesignaleerd hebben en opgelost. Zo creëer we tevreden gebruikers. Met ICT beheer van PEAK-IT kunt u zich volledig concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming. Onze filosofie is niet voor niets Your Business is our Priority.   PEAK-IT is uw solide business ICT partner voor het beheer van uw complete ICT omgeving. Onze diensten bestaan uit deta+, co-sourcing, outsourcing, innovatieve projecten, advies en opleidingen. U kiest zelf de mate van verantwoordelijkheid in het ICT beheer van uw ICT, van volledige regie bij deta+ of met gedeelde verantwoordelijkheid via co-sourcing  tot het uit handen geven van de regie bij outsourcing. Hierbij kunnen organisaties rekenen op een partner die met hen meedenkt en voor alle ICT-behoeften op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, een oplossing heeft, ongeacht de mate van regie die de klant zelf wenst. Welke dienstverlening u ook kiest, PEAK-IT streeft altijd naar een 9+ ervaring  door niet alleen méér te doen met ICT, maar ook altijd een stap verder te gaan voor onze klanten. Dit doen we elke dag met 400 professionals en passie voor het ICT-vak in heel Nederland.

Trefwoorden: Business Support, Consultancy, Continuïteit, Co-sourcing, deta+, Detachering, E-learning, Ict, Ict Advies, Ict Beheer, ICT business partner, Ict Opleidingen, Ict Projecten, Insourcing, It, Outsourcing, Peak-it, Support,

Andere producten en diensten van PEAK-IT

05-12-2012

ICT Support

Het ICT Support van PEAK-IT is gericht op een hoge gebruikerstevredenheid en daarmee een hoge klantentevredenheid.


05-12-2012

Opleidingen

Naast diensten op het gebied van outsourcing, co-sourcing, deta+ en projecten verzorgt PEAK-IT eveneens HBO geaccrediteerde en HDI gecertificeerde in-company opleidingen voor ICT-professionals.


05-12-2012

Advies

PEAK-IT is dé business ICT partner op het gebied van advies, beheer- en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service+.


05-12-2012

Deta+

Deta+ is een flexibele vorm van detachering waarmee u samen met PEAK-IT de ICT-behoefte binnen uw organisatie volledig naar uw wensen kunt invullen op alle niveaus.