ICT Support

Door: PEAK-IT  05-12-2012
Trefwoorden: Consultancy, Ict, It

Om optimaal zijn of haar werk te kunnen doen is uw medewerker steeds meer afhankelijk van automatisering. Applicaties moeten naast altijd beschikbaar zijn, natuurlijk ook doen waarvoor ze bedoeld zijn.  Een goede ondersteuning is daarom cruciaal voor een hoge gebruikerstevredenheid en daarmee een gelukkiger en productievere medewerker.   Het ICT Support van PEAK-IT is gericht op een hoge gebruikerstevredenheid en daarmee een hoge klantentevredenheid. Wij geven het begrip ‘de klant is koning’ weer inhoud door niet alleen méér te doen met ICT, maar ook altijd een stap verder te gaan voor onze klanten. Welke dienstverlening u ook kiest, PEAK-IT streeft altijd naar een 9+. Dit doen we elke dag met 400 professionals en passie voor het ICT-vak in heel Nederland.   PEAK-IT is uw solide business ICT partner voor het beheer van uw complete ICT omgeving. Onze diensten bestaan uit  deta+, co-sourcing, outsourcing, innovatieve projecten, advies en opleidingen. U kiest zelf de mate van verantwoordelijkheid in het ICT beheer van uw ICT, van volledige regie bij deta+ of met gedeelde verantwoordelijkheid via co-sourcing  tot het uit handen geven van de regie bij outsourcing. Hierbij kunnen organisaties rekenen op een partner die met hen meedenkt en voor alle ICT-behoeften op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, een oplossing heeft, ongeacht de mate van regie die de klant zelf wenst.

Trefwoorden: Business Support, Consultancy, Continuïteit, Co-sourcing, deta+, Detachering, Ict, Ict Advies, Ict Beheer, ICT business partner, Ict Projecten, Insourcing, It, Outsourcing, Peak-it, Support,

Andere producten en diensten van PEAK-IT

05-12-2012

ICT Beheer

Met ICT beheer van PEAK-IT kunt u zich volledig concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming.


05-12-2012

Opleidingen

Naast diensten op het gebied van outsourcing, co-sourcing, deta+ en projecten verzorgt PEAK-IT eveneens HBO geaccrediteerde en HDI gecertificeerde in-company opleidingen voor ICT-professionals.


05-12-2012

Advies

PEAK-IT is dé business ICT partner op het gebied van advies, beheer- en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service+.


05-12-2012

Deta+

Deta+ is een flexibele vorm van detachering waarmee u samen met PEAK-IT de ICT-behoefte binnen uw organisatie volledig naar uw wensen kunt invullen op alle niveaus.