QuintilesIMS

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gooimeer 1 E , 1411 DC Naarden, Noord-Holland

E-mail

Over QuintilesIMS

QuintilesIMS is een internationaal opererende dienstverlener die zich specialiseert in de healthcare sector. De dienstverlening richt zich op informatieproducten, waaronder de OneKey database (database met alle zorgprofessionals), communicatiekanalen en CRM-oplossingen. QuintilesIMS helpt haar relaties bij het verkrijgen van marktinzicht en informatie over de klantgroepen. Door onze MultiChannel-oplossing faciliteren en optimaliseren wij de communicatie tussen life sciences bedrijven en de stakeholders in de zorg en tussen de stakeholders onderling.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Advertising Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Naarden Noord-Holland

Is QuintilesIMS in Gooimeer 1 E, Naarden Noord-Holland 1411 DC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Naarden Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Naarden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Naarden Noord-Holland, 1411 DC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3698072]