Stork Industry Services neemt elektrotechnisch bedrijf Koster over

Door: Stork  16-01-2006
Trefwoorden: Industrie, Bedrijfsovername

Stork Industry Services en het elektrotechnisch bedrijf Koster hebben vandaag een contract ondertekend voor de overname door Stork van 100% van de aandelen van Koster. De vakverenigingen zijn ingelicht en de ondernemingsraden hebben een positief advies uitgebracht. De omzet van Koster bedraagt ongeveer € 12 miljoen op jaarbasis. Over de overnameprijs worden geen mededelingen gedaan.

Uitbreiding van de expertise op de gebieden Electrotechniek & Instrumentatie en Industriële automatisering maakt deel uit van de strategie van Stork Industry Services. De overname van de activiteiten van Koster, een bedrijf met een sterke positie als system integrator in met name de voedingsmiddelenindustrie, past binnen deze strategie. Het bedrijf telt 120 medewerkers.
In hetzelfde strategisch kader heeft Stork Industry Services in december 2005 de afdelingen Instrumenten & Kalibratie en Procesautomatisering overgenomen van Viro Food (Industriële Automatisering, Meet & Regeltechniek en Procestechniek).

Over Stork Industry Services
Stork Industry Services is als industriële dienstverlener actief op het gebied van onderhoud, reparatie, stops, renovatie, nieuwbouw, relocatie en complexe projecten en onderhoudsconcepten in de onshore en offshore. Stork Industry Services maakt deel uit van de Stork Technical Services groep, die bestaat uit de units Industry Services, Industry Specialists en WorkSphere. De groep realiseerde in 2004 met 6.333 medewerkers een omzet van € 796 miljoen op een totale Stork omzet van € 1,8 miljard.

Trefwoorden: Bedrijfsovername, Industrie

Contact Stork

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share