RTI Guide

Door: Tconsult B.V.  09-01-2013
Trefwoorden: Pallet, Europallets, DC

In de logistieke wereld komt het vaak voor dat er miscommunicatie is over de benaming van emballage. Veel partijen gebruiken verschillende benamingen voor hetzelfde emballage-item. Hierdoor komt het vaak voor dat er verkeerde bestellingen van emballage worden gedaan of dat er discussie ontstaat over het aantal te ontvangen stuks en type emballage, terwijl beide partijen denken het goed te doen.

Om dit te voorkomen hebben wij een RTI Guide ontwikkelt waarin alle (internationale) emballage-items overzichtelijk zijn weergegeven. Door alle betrokkenen te laten werken met dezelfde RTI Guide voorkomt u veel misverstanden bespaart u veel geld.

De RTI Guide kunt u bij ons bestellen voor een bescheiden prijs. Uiteraard geldt ook hier, hoe groter de aantallen hoe lager de prijs. Desgewenst kunnen wij de RTI Guide voorzien voor uw logo en bedrijfsgegevens.

Trefwoorden: cc, CC karren, DC, DC karren, Deense kar, Dusseldorfer, EC, emballage, Emballage administratie, Euro karren, Euro Pallets, Europallets, Fust administratie, Pallet,

Andere producten en diensten van Tconsult B.V.

09-01-2013

Projectmanagement

Een advies of oplossing staat in onze visie niet op zich zelf. De kracht en toegevoegde waarde van een


09-01-2013

Consultancy

Het administreren van alle vervoersbewegingen van uw organisatie is een tijdrovende en foutgevoelige bezigheid. Dit leidt vaak tot een


09-01-2013

RTI Solution

Een totaaloplossing voor een real time administratie van uw emballage.