RTI Solution

Door: Tconsult B.V.  09-01-2013
Trefwoorden: Digitaliseren, CMR, Kosten Besparen

Het zoekraken van kostbare ladingdragers is verleden tijd. In samenwerking met Canon hebben wij een unieke totaaloplossing ontwikkelt voor de real time administratie van uw emballage. Deze maatwerkoplossing is uniek voor de logistieke wereld en kan u veel tijd en geld besparen.

Met behulp van geavanceerde software worden, achtereenvolgens onderstaande stappen gezet:

1.       Uw documenten, CMR, vrachtbrief of emballage bon, worden gedigitaliseerd, waarbij essentiële gegevens door middel van OCR (handschriftherkenning) automatisch worden uitgelezen.

2.       Op basis van de uitgelezen en gevalideerde gegevens, wordt u administratie bijgewerkt. Dit kan een emballage administratie zijn, maar ook uw financiële administratie of ritten administratie zijn.

3.       De CMR, vrachtbrief of emballage bon wordt gelijktijdig opgeslagen in een digitaal archief, waarin ze met een druk op de knop terug te vinden zijn.

4.       De CMR, vrachtbrief of emballage bon, kan na opgeslagen te zijn in digitaal archief, door middel van workflows automatisch binnen of buiten de organisatie worden verstuurd.

Door een combinatie van nieuwe technologieën kunt u onder andere besparen op:

§  Het zoekraken en vervangen van kostbare emballage.

§  Portokosten voor verzenden vrachtbrieven per post.

§  Personeel, voor verwerking vrachtbrieven en voeren (emballage) administratie.

§  Betere cash flow, u kan sneller factureren, omdat u de papieren eerder en sneller verwerkt.

De RTI solution kan ook worden ingezet om andere processen te ondersteunen, met informatie. Te denken valt aan TMS pakketten, inkoop, verkoop, en ERP systemen.

Trefwoorden: CMR, Digitaliseren, emballage oplossing, fust oplossing, Kosten Besparen, Smart logistic solutions,

Andere producten en diensten van Tconsult B.V.

09-01-2013

Projectmanagement

Een advies of oplossing staat in onze visie niet op zich zelf. De kracht en toegevoegde waarde van een


09-01-2013

Consultancy

Het administreren van alle vervoersbewegingen van uw organisatie is een tijdrovende en foutgevoelige bezigheid. Dit leidt vaak tot een


09-01-2013

RTI Guide

Er bestaat veel onduidelijkheid over de benaming van emballage. Dit levert vaak problemen op met betrekking tot voorraden en bestellingen. Wij hebben een gids ontwikkelt die deze verwarring helpt te voorkomen.