Hotel Supply lanceert gebruiksvriendelijke Hospitality tray

Hotel Supply lanceert gebruiksvriendelijke Hospitality tray van Hotel Supply

Door: Hotel Supply  01-10-2008
Trefwoorden: Design, Set, Roestvrij Staal

Met de lancering van de gebruiksvriendelijke Hospitality tray is het Hotel Supply opnieuw gelukt de hospitality branche van dienst te zijn.
‘Omdat er op de bureaus in de hotelkamers zo weinig ruimte beschikbaar is, verlangde de hotelier van onze tray dat ze slank is van omvang. Bovendien moet ze makkelijk hanteerbaar zijn en vanzelfsprekend stijlvol qua uitstraling. Met deze drie belangrijke voorwaarden hebben wij rekening gehouden tijdens de designfase. Het resultaat voldoet aan alle wensen. De Hospitality tray is ontworpen met zowel de gast als de hotelier in het achterhoofd’, aldus Bart Kleiman, Account Manager Hotel Supply.
‘De hotelgast zal zich prettig voelen in zijn hotelkamer door de innovatieve Hospitality tray met de betrouwbare waterkoker.

Features
Aan het internationale hooggewaardeerde Dutch Design dankt de Hospitality tray haar slanke uiterlijk. Daarnaast is de tray ruimtebesparend, de waterkoker met een hoogte 21,8 cm tevens 360 graden hanteerbaar voor zowel links- als rechtshandige gasten en veilig door het geïntegreerde verwarmingselement. Hotel Supply hanteert een customized programma voor de Hospitality tray. Zowel het formaat, de vorm als kleur zijn naar eigen voorkeur bij Hotel Supply te bestellen.

Over Hotel Supply
Hotel Supply is de internationale specialist in het aanbieden van equipement en accessoires, aan de hospitality industrie, met als uitgangspunt een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. In de catalogus, verkrijgbaar via internet, staat een geclassificeerd overzicht van de producten.
Voor meer informatie: www.hotel-supply.com

Trefwoorden: Design, Hospitality Tray, Koffie En Thee, Roestvrij Staal, Set, Waterkoker,