Hotel Supply start eigen tafelconcept met Kahla en Couzon

Hotel Supply start eigen tafelconcept met Kahla en Couzon van Hotel Supply

Door: Hotel Supply  01-10-2008
Trefwoorden: Design, Porselein, Hotelporselein

Hotel-Supply is in staat alle wensen qua porselein, van design tot functionaliteit te vervullen, zodat het tafelconcept op maat een feit is. ‘Voor de uitstraling van zowel hotels als restaurants is de perfecte match tussen porselein en bestek van groot belang. Vanwege onze goede contacten met Kahla en Couzon kunnen wij de meest creatieve tafelconcepten leveren, alles geheel aangepast op de vraag van de klant.’ zegt Bart Kleiman, Account Manager Hotel Supply.

Kahla en Couzon
Qua porselein heeft Hotel Supply gekozen voor de OPUS lijn van KAHLA. Deze lijn beschikt over een representatief design en bovendien een extravagante uitstraling. Bovendien voldoet het hotelporselein aan de gewenste hoge eisen qua hardheid en glazuur. Om het tafelconcept op maat compleet te maken, levert Hotel Supply exclusief het bestek van Couzon. Dit merk kenmerkt zich door sierlijkheid en creativiteit en het geeft elke eetgelegenheid en elke stijl een persoonlijk cachet. Voor Hotel Supply een absolute primeur op het gebied van luxe bestek.

Over Hotel Supply
Hotel Supply is de internationale specialist in het aanbieden van equipement en accessoires, aan de hospitality industrie, met als uitgangspunt een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. In de catalogus, verkrijgbaar via internet, staat een geclassificeerd overzicht van de producten.
Voor meer informatie: www.hotel-supply.com


Trefwoorden: Couzon, Design, Exclusief Bestek, Exclusief Porselein, Hotelporselein, Kahla, Porselein, Tafelaankleding,