Strategische samenwerking Hotel Supply en Aficom

Strategische samenwerking Hotel Supply en Aficom van Hotel Supply

Door: Hotel Supply  01-10-2008
Trefwoorden: Aficom, Gasten Artikelen, Guest Amenities,

Hotel Supply ontwikkelt en ontwerpt al jarenlang de verschillende lijnen gastenartikelen voor de hotellerie. Hiervoor adviseert Hotel Supply de hospitalitybranche te kiezen voor de amenities van Aficom. ‘We staan zowel achter de hoogwaardige kwaliteit van het merk als de uitgebreide expertise van Aficom. Ze zijn een begrip op het gebied van gastenartikelen.’ aldus Edzo Bosma, Managing Director Hospitality Circle Group waarvan Hotel Supply een onderdeel is.
Aficom is de producent van exclusieve merken als Clarins, Azzaro en Yves Rocher. ‘Daarom zijn we zeer verheugd over dit strategische partnership. We bieden allebei een hoogwaardige professionele flexibiliteit. En we opereren in dezelfde niche markt en weten dus waar we over praten.’ Volgens Bosma zit er een synergetische voordeel in de samenwerking: de bedrijven zijn in staat full service te bieden aan de hotels die op verschillende niveaus in de markt opereren. Bovendien zullen met de aanstelling van extra sales representatives door Hotel Supply de klanten nog beter in staat zijn hun keuze voor hoogwaardige gastenartikelen en hotel equipment te maken. Gaetan de Montalivet, General Manager Aficom: ‘ Hotel Supply is een sterke partner voor de Nederlandse markt. De samenwerking met Hotel Supply creëert voor Aficom talloze kansen. Onze merken zullen in de nabije toekomst vertegenwoordigd worden bij nog meer Nederlandse hotels.’

Over Aficom
Het in 1973 door George Marchand opgerichtte Aficom is sindsdien de Franse leider in guest amenities. Als creatieve en servicegerichte organisatie bevoorraadt Aficom prestigieuze hotels en ketens waaronder: Best Western, Starwood en Radisson Accor.
Voor meer informatie: www.aficom.fr

Over Hotel Supply
Hotel Supply is de internationale specialist in het aanbieden van equipement en accessoires, aan de hospitality industrie, met als uitgangspunt een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. In de catalogus, verkrijgbaar via internet, staat een geclassificeerd overzicht van de producten.
Voor meer informatie: www.hotel-supply.com.

Trefwoorden: Aficom, Gasten Artikelen, Guest Amenities,