Sociaal maatschappelijk project

Sociaal maatschappelijk project van Is Sportmanagement

Door: Is Sportmanagement  18-04-2008NIEUW PROJECT IN DE BOLLENSTREEK: SPORT IS! VOOR IEDEREEN
WAT GAAN WE DOEN?
IS! Sportmanagement BV is op zoek naar Sponsors en kandidaten om mee te werken aan een prachtig mooi TV-programma waarin kinderen de kans krijgen om hun verborgen talenten te ontwikkelen.
VOOR WIE?
IS! SPORT zet zich in voor kinderen die eigenlijk heel graag willen sporten, maar om diverse redenen niet in staat zijn om in groeps- of clubverband dat te doen.
Hiervoor zijn een tal van redenen aan te wijzen. Sommige kinderen hebben faalangst, leven te ongezond en zijn daardoor te zwaar waardoor ze onzeker worden en daardoor in een sociaal isolement raken. Maar ook ouders die niet direct een lidmaatschap van een vereniging kunnen betalen, maar wel graag hun kind zien sporten hebben nu de kans om hun kind uit dit dreigende sociale isolement te halen. Zij kunnen nu hun kind de kans geven om heerlijk te sporten met leeftijdsgenootjes en daarnaast dit via BOLLENSTREEK TV te bekijken.
HOE LEUK GAAT HET WORDEN?
In samenwerking met BOLLENSTREEK TV en diverse sportverenigingen mogen in totaal 30 a 45 kinderen in de leeftijd tussen 6 en 12 jaar zes verschillende sporten beoefenen. IS! Sport gaat deze 6 sportclinics organiseren. Onder begeleiding van professionele trainers zullen er 6 televisie programma’s gemaakt worden waar de kinderen de hoofdrol zullen spelen. Op speelse manier zullen de kinderen aan een soort “SPORT-IDOLS” hun beste beentje voor kunnen zetten.
WAT HOUDEN DE KINDEREN ER AAN OVER?
IS! SPORT streeft er naar om de kinderen na de clinics een jaar lang onder te brengen bij een vereniging waar zij de sport naar keuze heerlijk mogen beoefenen. Aan het einde van de clinics, mogen zij bij hun favoriete sport een jaar lang gratis beoefenen. Daarnaast mogen zij het IS! SPORT kleding pakket houden. Tijdens deze clinics, zal Bollenstreek TV een reportage maken van deze kinderen zodat zij hun sportieve prestaties aan iedereen kunnen laten zien.
WAAROM DOET IS! SPORT DIT?
IS! Sportmanagement BV is een organisatie die zich bezig houdt op alle vlakken van sport. IS! SPORT heeft dit project opgezet omdat wij vinden dat ieder kind zich sociaal maatschappelijk moet kunen ontwikkelen. Daarnaast baart het ons zorgen dat er een heleboel kinderen zijn die te weinig aan sport (kunnen) doen waardoor hun motorische ontwikkelingen stagneren en daardoor te zwaar worden. Sporten helpt een kind om zich sociaal maatschappelijk te ontwikkelen en om zich motorisch beter te ontwikkelen. “Een gezond lichaam. een gezonde geest”.

SOCIAAL MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMEN!
Voor dit project “Sport IS! voor iedereen” zijn wij op zoek naar partners die net als wij vinden dat sporten voor een kind belangrijk is voor hun sociale ontwikkeling. Partners die het net zo als wij belangrijk vinden dat schijnbaar kansarme kinderen zich fysiek en mentaal kunnen ontplooien, moeten snel met ons contact opnemen! ([email protected] of [email protected])
INSCHRIJVING VOOR DE KINDEREN!

Vindt u dat uw kind moet deelnemen aan dit geweldige project en vindt u het leuk om uw kind hierin te stimuleren dan kunt u contact opnemen met Judy Kreule 06-10647084 of Cees Nuyens 06-23485154.
Sportmanagement BV
Markweg 17 te Nieuw Vennep
Eikenlaan 106 te Hillegom


Contact Is Sportmanagement

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share