LaDeva Yoga kleding en yoga accessoires

LaDeva Yoga kleding en yoga accessoires van Ladeva

Door: Ladeva  14-05-2012
Trefwoorden: Yoga Kleding, Yoga accessoires, Zumba Kleding

LaDeva is ontworpen door en voor Yoga en Pilates liefhebsters.
Wij ontdekten dat er geen Nederlands kleding merk speciaal voor deze sporten bestaat. Daarom hebben wij LaDeva opgericht om hier verandering in te brengen. LaDeva is het eerste én enige Nederlandse merk voor speciaal voor Yoga kleding,pilates kleding en balans sport kleding zoals Body Balance kleding en Zumba kleding. Onze LaDeva Yoga Kleding is niet alleen heerlijk om te dragen, maar laat zien dat de LaDeva vrouw gevoel heeft voor Fashion, kwaliteit en de laatste trends. De kleding is gemaakt precies zoals wij hetzelf willen dragen. Comfort, duurzaamheid en de beste kwaliteit is het meest belangrijke bij LaDeva. Onze Yoga tops hebben meestal geintegreerde beha's in de top. Onze Yoga broeken zijn vrouwelijk, functioneel en zitten fantastisch. Wij gebruiken hoogwaardige kwaliteit stoffen zoals Organisch Katoen en Ecologisch Tensilk Linnen (speciaal geimporteerd uit Taiwan) voor onze kleding.
Daarnaast bieden wij een scala aan accessoires, zoals prachtige armbanden, kettingen, tassen en elegante yoga schoenen. Ideaal om je LaDeva outfit mee te combineren of wanneer je gewoon op zoek bent naar de ideale accessoire. Onze Juwelen worden gemaakt van Parels, Mineralen, Edelstenen en leer.

Onze Missie: Wear LaDeva...Be a Goddess
Yoga, Pilates en Balans sporten zijn sterk in opkomst. Niet verwonderlijk in een tijdperk waarin stress en drukte continu op de loer liggen om ons uit ons ritme te halen. Deze sporten bieden ruimte om tijd en aandacht aan jezelf te besteden en naar je innerlijke stem te luisteren. Ze dragen eraan bij dat je lekker in je vel komt te zitten en kan stralen. We zien het als onze uitdaging om vrouwen meer vrouw te laten zijn in onze yoga kleding. Daarbij is het onze belangrijkste opgave om naast functionele schoonheid vooral ook esthetische schoonheid toe te voegen die recht doet aan de behoefte van vrouwen om comfortabel en aantrekkelijk gekleed te gaan. In lijn met de yin yang-gedachte geloven wij dan ook dat innerlijk en uiterlijk niet elkaars tegenpolen zijn, maar dat echte schoonheid juist tot stand komt door deze uitersten met elkaar te verenigen.

 

Wear LaDeva....Be a Goddess

Trefwoorden: Pilates kleding, Yoga accessoires, Yoga Kleding, Yoga tas, Zumba Kleding,