P C Honcoop & Zn BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boekweitstraat 130 , 2153 GL Nieuw-Vennep, Noord-Holland

E-mail

Over P C Honcoop & Zn BV

P.C. Honcoop & Zn. is al ruim 55 jaar gespecialiseerd in het verhelpen van alle soorten verstoppingen. Met de compleet ingerichte ontstoppingswagens gaan wij deze te lijf. Als u in de problemen zit omdat uw afvoer of riolering niet doorloopt, staat P.C. Honcoop voor u klaar. Acute storingen in het weekend of ’s nachts? Belt u gerust. Het ontstoppen van afvoeren en rioleringen gebeurt met verschillende machines. Waar mogelijk ontstoppen wij met de hogedrukreinigingsinstallatie die ingebouwd is in al onze rioolservicewagens. Bij sommige afvoeren, zoals wastafel-, doucheput- of wasmachineafvoeren, en natuurlijk de afvoeren op hoger gelegen etages en verdiepingen kan niet met hoge waterdruk gewerkt worden. Deze afvoeren worden ontstopt met elektrische freesmachines. Storingen van verstopte afvoeren en ernstige lekkages die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gemeld, worden vaak dezelfde dag nog opgelost.

Om snel vast te stellen wat de oorzaak van een verstopping is, inspecteren wij afvoeren en rioleringen door middel van camera-inspectie. Van de verrichte inspectie kunt u een inspectieverslag en een USB-stick waar de beelden op zijn vastgelegd ontvangen.

Stankoverlast vanuit de riolering is ontzettend vervelend. Wanneer de oorzaak van de overlast visueel niet waarneembaar is, wordt een rookmachine ingezet. Door rook in de afvoer of riolering te blazen zien we, op de plek waar de rook uit de afvoer komt, waar de riolering kapot, gescheurd of defect is. Vervolgens kunnen wij de stankoverlast voor u oplossen.

Met onze moderne zuig-spuitwagen worden alle soorten putten leeggezogen: vetafscheiders, septictanks, straatkolken, kelders e.d. Wanneer de riolering in de kruipruimte is afgebroken, wordt de gehele kruipruimte leeggezogen en gereinigd waarna door ons de riolering gerepareerd of vernieuwd kan worden.
Informeer naar onze abonnementen voor bedrijven met een vetafscheider (horeca, slagerijen e.d.).

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is P C Honcoop & Zn BV in Boekweitstraat 130, Nieuw-Vennep Noord-Holland 2153 GL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nieuw-Vennep Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuw-Vennep Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuw-Vennep Noord-Holland, 2153 GL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826038]