Krachtige Kruidenolie

Krachtige Kruidenolie van Thai Wellness

Door: Thai Wellness  16-04-2011
Trefwoorden: Massage, Online Winkel, Cosmetica

 

De Krachtige Kruidenolie van webwinkel Thai Wellness staat voor een optimale verzorging van huid en haar. Het product bestaat uit koudgeperste extra virgin kokosolie en zuivere sesamolie, waaraan negen kruidenextracten uit de Thaise natuurgeneeskunde zijn toegevoegd. Deze bijzondere formule stimuleert de bloedcirculatie en voedt, kalmeert en herstelt huid en haar.

Koudgeperste kokosolie is, naast antioxidanten, rijk aan proteïnes en vitamine E. Deze voeden en versterken huid en haar en hebben een effectieve anti-aging werking. In combinatie met de toegevoegde kruidenextracten van o.a. gember (huidverstevigend), gotu kola (adstringerend), kurkuma (hydraterend en kalmerend) en pepers (stimulerend) geeft deze Krachtige Kruidenolie al snel resultaat. Het product is uitermate geschikt voor de dagelijkse huidverzorging van gezicht en lichaam – zeker voor probleemhuiden.

Toegepast als haarmasker, geeft de kruidenolie een verrassend resultaat: het haar krijgt meer volume en is voelbaar steviger, terwijl het toch zacht is. Om dit te bereiken wat olie in het haar masseren en 10 minuten laten inwerken. Daarna wassen met shampoo en spoelen. Eventueel kan ook conditioner worden gebruikt, waaraan wat kruidenolie is toegevoegd voor extra voeding.

De Krachtige Kruidenolieolie van Thai Wellness doet het ook uitstekend als veilige scheerolie voor alle lichaamsdelen van zowel man als vrouw. De te ontharen lichaamsdelen licht bevochtigen, enkele druppels Krachtige Kruidenolie inmasseren en scheren maar! De Krachtige Kruidenolie voorkomt snijwondjes, hydrateert tijdens het scheren en zorgt voor een superglad resultaat. Kan ook gebruikt worden als after shave voor extra verzorging

De Krachtige Kruidenolie van Thai Wellness is niet plakkerig en bevat geen geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Een pompflacon van 130ml. kost €19,15 (incl. BTW). Thai Wellness heeft ook diverse probleemoplossende shampoos en conditioners, zoals Pandanus tegen haaruitval en Butterfly Pea tegen grijs worden.

Voor meer informatie: www.thaiwellness.nl of info@thaiwellness.nl.

Trefwoorden: Cosmetica, Massage, Online Winkel, Thailand, Verzorgingsproducten, Wellness