Vernieuwde Turmeric gezichtslotion

Vernieuwde Turmeric gezichtslotion van Thai Wellness

Door: Thai Wellness  15-03-2011
Trefwoorden: Cosmetica, Wellness, Verzorgingsproducten

 

Turmeric – ook wel bekend als kurkuma of geelwortel, en familie van de gember – staat bekend om z’n helende en antiseptische werking, die vooral effectief is tegen acne en andere onzuiverheden van de huid. Webshop Thai Wellness – specialist in verzorgende cosmetica uit het verre oosten – heeft de Turmeric Facial Lotion nu laten verrijken met extra vitamine C voor een nog beter resultaat!

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat Vitamine C in de vorm van het stabiele natrium-L-ascorbyl-2-fosfaat (APS) zeer effectief is tegen acne (bron: Ortho Instituut). Derhalve wordt aanbevolen om APS toe te voegen aan bestaande anti-acne producten. Thai Wellness heeft hierop ingespeeld door z’n producent in Thailand deze vorm van vitamine C te laten toevoegen aan de reeds zo succesvolle Turmeric gezichtslotion tegen acne. Bijkomend voordeel is dat vitamine C ook een sterke anti-aging werking heeft en rimpelvorming en pigmentvlekken bestrijdt.

In combinatie met puur natuurlijke Turmeric zeep (op glycerine basis), Turmeric cleansing gel, Turmeric douchegel en een speciaal geformuleerd anti-acne masker op basis van Tea Tree, biedt Thai Wellness een compleet kuurpakket om acne en andere huidaandoeningen effectief te bestrijden en te zorgen voor een stralende gezichtshuid.

Meer informatie over Turmeric c.q. Kurkuma is te vinden op www.thaiwellness.nl onder Achtergronden (Kurkuma, de acne-killer). De prettig geprijsde Turmeric-producten zijn ook via deze site te bestellen.

Trefwoorden: Bodylotion, Cosmetica, Thailand, Verzorgingsproducten, Wellness