Bossen Peter

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Terdiek 5 A , 1733 JD Nieuwe Niedorp, Noord-Holland
Niedorp, Wieringermeer

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bossen Peter

Sinds 1987 is ons bedrijf actief in tuinaanleg en onderhoud en boomverzorging. Wij zijn gevestigd in Nieuwe Niedorp en vooral actief in de kop van Noord-Holland. In totaal werken wij met een team van 6 vakbewame mensen zodat u kunt rekenen op een goed advies en een goede service.

Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van tuinen en erven. Naast onze eigen ervaring werken wij ook samen met verschillende tuinarchitecten.

* Nieuw!
De site is aangevuld met meer informatie over ons bedrijf en de verschillende werkzaamheden die wij bieden. Verder hebben wij meer foto’s geplaatst. Ook is er de mogelijkheid om huisgemaakte foto’s van planten op de achtergrond van uw computer te plaatsen!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bossen Peter in Terdiek 5 A, Nieuwe Niedorp Noord-Holland 1733 JD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nieuwe Niedorp Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwe Niedorp Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwe Niedorp Noord-Holland, 1733 JD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228572]