etloN

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vaart 2 C , 1713 GR Obdam, Noord-Holland
Koggenland, West-Friesland

E-mail

Over etloN

etloN bv ontwerpt, engineert en monteert entresolvloeren voor heel Europa. Daarnaast is etloN bv specialist in Self-Storage Inrichting.
Onze producten worden volgens uw wensen geproduceerd en zijn CE gemarkeerd.

etloN bv is opgericht door Johan Nolte. Na het vak geleerd te hebben van zijn vader Nolte sr., heeft Johan Nolte al meer dan 25 jaar ervaring in het maken van een concreet plan en het bedenken van een passende oplossing voor uw logistieke probleem.

Entresolvloeren

Een entresolvloer is een zelfdragende constructie die uw beschikbare ruimte eenvoudig kan verdubbelen zonder dat er een grote verbouwing of nieuwbouw nodig is.
Een entresolvloer kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld het vergroten van uw opslagruimte, werkruimte, kantoorruimte, showroom, selfstorage e.d.

De entresolvloer van etloN bv is een flexibel systeem en zijn volgens de Europese wetgeving CE gemarkeerd. De entresolvloer kan eenvoudig worden gemonteerd, uitgebreid of gedemonteerd worden.
De entresolvloer wordt altijd op maat en op uw specifieke eisen en kleur gemaakt. Door ons systeem is alles mogelijk van kleine tot grote overspanningen of normale tot zeer zware toelaatbare belastingen.

De entresolvloer kan worden uitgebreid met een trap, lift, leuningwerk, palletopzetplaats e.d.
De oplossing voor uw tussenvloer, mezzanine, etagevloer, verdiepingsvloer of bordes

etloN is gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, produceren en leveren van Entresolvloeren.

Een Entresolvloer ook wel tussenvloer, mezzanine, etagevloer, verdiepingsvloer of bordes genoemd, is de makkelijkste en flexibelste manier om inpandig ruimte te creëren, zodat u het maximale rendement behaald uit uw bedrijfspand.

Binnen korte tijd beschikt u over betaalbare extra vierkante meters en dit alles zonder ingrijpende verbouwing of verhuizing. En mocht u later toch verhuizen, dan kunt u uw etloN Entresolvloer opnieuw gebruiken. Investeren in een etloN Entresolvloer betekent dus jarenlange zekerheid.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/EtloN-253295135036718/

Categorieën: Engineers, Storage Solutions

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is etloN in Vaart 2 C, Obdam Noord-Holland 1713 GR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Obdam Noord-Holland, 1713 GR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824890]