Thuiszorg Omring

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dokter Lohmanstraat 21 , 1713 TG Obdam, Noord-Holland
Koggenland, West-Friesland

E-mail

Over Thuiszorg Omring

Omring en haar voorgangers hebben al meer dan honderd jaar hun wortels in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. We richten ons op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten. Altijd vanuit de visie dat ieder mens een individu is en zelf zijn of haar eigen leven wil inrichten. We dragen met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven.
Door mensen te stimuleren de dingen te blijven doen, die zij zelf kunnen doen. Met de inzet van familie, bekenden en vrijwilligers. En door er te zijn voor mensen op kwetsbare momenten. Met goede zorg en ondersteuning. Zowel thuis als in onze woonlocaties. We werken met kennis, ervaring en natuurlijk met gevoel.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Obdam Noord-Holland

Is Thuiszorg Omring in Dokter Lohmanstraat 21, Obdam Noord-Holland 1713 TG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kraamzorg diensten in Obdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Obdam Kraamzorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Obdam Noord-Holland, 1713 TG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822465]