Klikotap

Klikotap van Klikotap.nl

Door: Klikotap.nl  24-08-2011
Trefwoorden: Reinigen, Schoonmaken, Kliko

 

De Klikotap is een pvc afvoer met een waterdichte schroefdop die op een eenvoudige wijze gemonteerd kan worden aan de onderzijde van uw kliko.

Uw kliko kan dan zonder problemen rechtopstaand schoongemaakt worden terwijl het vuile water, inclusief de kleine vuildelen, via de Klikotap wegstroomt. U hoeft nooit meer uw kliko om te kiepen of een moeilijke houding aan te nemen om uw kliko schoon te spuiten.

Het monteren van de Klikotap is een simpele handeling van ongeveer 15 minuten. De Klikotap wordt van buitenaf gemonteerd zodat het niet nodig is om vooraf uw kliko te legen. Een duidelijke handleiding wordt uiteraard bijgeleverd.


Profiteer nu van een tijdelijk voordeel

De Klikotap is nu tijdelijk te koop voor 14,95 Euro in plaats van 19,95 Euro. De Klikotap is alleen via deze website te bestellen! U hoeft pas te betalen nadat u de Klikotap heeft ontvangen. U betaalt geen verzendkosten!

Trefwoorden: Afvalbakken, Afvalbakken reinigen, Afvalbakken Schoonmaken, Afvalbakken schoonspuiten, Kliko, Kliko reinigen, Kliko schoonmaken, Kliko schoonspuiten, Reinigen, Schoonmaken, Vuicontainers, Vuilcontainer schoonspuiten, Vuilcontainers reinigen, Vuilcontainers schoonmaken,